Hlavní obsah

Debbi zpívá česky o své lásce

Před dvanácti lety na sebe zpěvačka Debbi (Deborah Kahl) upozornila písní Touch The Sun. Tehdy osmnáctiletá dívka překvapila nakřáplou barvou hlasu a mimořádnou muzikálností. Od té doby stačila vydat tři alba a získat dvě Ceny Anděl. Před nedávnem se stala novomanželkou a při té příležitosti vydává skladbu s videoklipem V dobrým i zlým.

Debbi v klipu k písni V dobrým i zlýmVideo: SinglTon

 
Článek

Debbi se na skladbě zásadně podílela. Poprvé nazpívala svou písničku v češtině a poprvé se na svém repertoáru podílela autorsky, zde spolu s Jendou Vávrou a Ondřejem Turtákem.

„Vstoupila jsem do nové etapy svého života, a to jak v soukromé, tak v profesní části. Jsem zamilovaná a několik dní vdaná. V písni V dobrým i zlým se obě tyto části prolnuly. Je to vyznání lásky nejen mému manželovi, ale i poděkování mým nejbližším. Chtěla jsem, aby mi všichni rozuměli a věděli, že to myslím vážně. Právě proto se ve videoklipu objeví můj manžel, mamka, ségra i pes Woody,“ přibližuje Debbi.

Foto: Jakub Soukup

Debbi ve svém svatebním klipu

„Z písně mám radost. Vše vznikalo hodně spontánně. Improvizovali jsme ve studiu, jen klavír a zpěv. Zpívala jsem, co jsem v ten okamžik cítila. S Jendou Vávrou i Ondřejem je absolutně báječná spolupráce a díky nim má píseň takový zvuk a především text, se kterým mi Jenda pomáhal. Jsem vděčná, že stáli u jejího zrodu, a jsem šťastná z její finální podoby,“ vysvětluje zpěvačka.

Videoklip V dobrým i zlým se natáčel jeden letní víkend u Debbi na chalupě, kde tráví téměř veškerý volný čas a je to místo, které má nejraději. Natočil ho kameraman a režisér David Brož.

Reklama

Výběr článků

Načítám