Hlavní obsah

Covid-koncert skupiny The Flaming Lips. Všichni byli v plastových koulích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká skupina The Flaming Lips odehrála v Oklahomě dva koncerty. Všichni, včetně muzikantů, tam byli kvůli koronaviru v plastových koulích.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na koncertu kapely The Flaming Lips byli diváci i muzikanti v proticovidových bublináchVideo: FLAMING LIPS/WARNER MUSIC, Reuters

 
Článek

Na místě se nacházelo celkem 100 bublin a v každé z nich mohli být maximálně tři lidé. Posluchači mohli uvnitř použít větrák či ručník a dostali také lahev vody a cedulku Musím na záchod/Je tu horko, pomocí které mohli komunikovat se zaměstnanci starajícími se o jejich pohodlí. Venku museli nosit roušky, ale vevnitř si je sundávali.

Foto: FLAMING LIPS/WARNER MUSIC, Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: Na koncertu kapely The Flaming Lips byli diváci i muzikanti v proticovidových bublinách

„Máme štěstí, že fanouškům The Flaming Lips se tohle dobrodružství docela líbí,“ uvedl zpěvák Wayne Coyne. „Není to jen další obyčejný koncert, jste součástí té věci a nikdo to ještě nikdy neudělal.“

The Flaming Lips jsou americká rocková skupina, která vznikla už roku 1983. Vydala sedmnáct studiových alb. Podílela se také na albu Killer Queen: A Tribute to Queen věnovaném skupině Queen a složila poctu skupině Pink Floyd na albu The Flaming Lips and Stardeath and White Dwarfs with Henry Rollins and Peaches Doing The Dark Side of the Moon.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám