Hlavní obsah

Češi natočili videoklip amerického zpěváka Johna Legenda

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký soulový zpěvák John Legend se s novým klipem Bigger Love obrátil na české filmaře. Vznikl v Praze v produkční společnosti Milk and Honey Films.

John Legend - Bigger Love

 
Článek

Klip Bigger Love oslavuje nezištnou pomoc a solidaritu v době koronavirové pandemie. Společnost Milk and Honey Films s ním začala už první týden karantény a navázala spolupráci s kolegy z Los Angeles a z Chile. Finální verze pak vznikala v Praze.

John Legend svou píseň Bigger Love poprvé představil během dubnového streamovaného koncertu One World: Together At Home, který zorganizovala Lady Gaga. Cílem bylo vybrat peníze na pomoc hrdinům první linie v boji proti koronaviru.

Foto: Profimedia.cz

John Legend

„Klip k singlu Bigger Love z produkce Milk and Honey Films navíc přináší konkrétní tváře a příběhy z celého světa. Včetně záběrů dobrovolníků Českého červeného kříže či tuzemského fenoménu – domácího šití roušek. Na YouTube byl klip zveřejněn 13. května,” dodali tvůrci.

Na projektu Bigger Love se podíleli i Český červený kříž, Průša 3D tisk, terapeut Josef Hrubý, Josef Pavlíček – Fly Czech, Pavel Kortan, Kateřina Geislerová a mnoho dalších.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám