Hlavní obsah

Část zpěváků si dá pauzu, Farna či Pokáč vystupují na internetu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco někteří zpěváci a skupiny si kvůli koronvairu dávají pauzu, Ewa Farna, písničkář Pokáč, Pavel Callta, Marcel Procházka alias Marcell nebo Mirai budou hrát naživo, ale jen na sociálních sítích.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ewa Farna při vystoupení v Příbrami.

Článek

Koncerty budou k vidění na účtech jednotlivých umělců na sociálních sítích 13. až 16. března pod heslem „Když nemůžou lidé za hudbou, musí hudba za lidmi, jen S hudbou jsme spolu“. Vystoupení budou přenášena v reálném čase.

„Je super, jak rychle jsme tuto akci spolu dali dohromady. Jsem rád, že nabídka na spolupodílení se na projektu přišla, z té absence koncertování už mě svrbí prsty. Streamy na svém kanále dělám celkem často, ale tohle bude zase o level dál, nemůžu se dočkat! A doufám, že nás v tom lidi nenechají a dorazí jich online co nejvíc,“ těší se písničkář Pokáč.

Jako první tento pátek vystoupí zpěvák Marcell, v sobotu pak písničkář Pokáč a zpěvačka Ewa Farna a v neděli skupina Mirai. Nakonec zahraje v pondělí zpěvák Pavel Callta. Umělci vytvoří improvizovanou koncertní atmosféru v sále vysočanských Bandzone zkušeben.

Green Day, Santana, Madonna i Pearl Jam ruší koncerty

Kultura

Turné odložila nebo zrušila také řada světových hvězd, mimo jiné Pearl Jam, Madonna, Carlos Santana a Green Day. Na podzim se odsunul obrovský americký festival Coachella, kam jezdí až 250 000 lidí.

Dan Bárta musel turné zrušit kvůli koronaviru, ale desku vydává

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám