Hlavní obsah

Bruno Ferrari natočil nový klip v nevěstinci

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Generační šansoniér Bruno Ferrari vydal na konci července nové album Electrofantasex. Nyní je připomíná videoklipem ke skladbě I spend the last money for your coke, který je variací na Alenku v říši divů, kdy zrcadlo leží na stole a je už pořádně zaprášené. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Bruno Ferrari v klipu k písni I spend the last money for your coke

 
Článek

Video vzniklo v režii Radima Krumpolce. O uměleckou stránku se postarali David Jahn, impresário souboru Prague Burlesque, a výtvarník Mike Skapa.

Text písně vypráví o stárnoucím dekadentovi, který utrácí poslední peníze za kokain pro mladé dívky. Video se natáčelo v pražském nevěstinci Goldfingers. Natáčení se zúčastnilo třicet dívek a žen, ze kterých Bruno vybral tanečnice pro svou novou živou show, která bude mít svou premiéru v prosinci 2021.

„V klipu uvidíte dívku, která po poslechu nového alba Electrofantasex upadne do mdlob, probere se v jakémsi podivném dekadentním klubu, na sobě má šaty vytvořené z pytlíků s kokainem a všichni ji začnou uctívat. Je to vlastně taková Alenka v říši divů, z níž se stane za zrcadlem věrozvěst kvalitního kokainu. Z klubu si odnese suvenýr, Bruna Ferrariho, zavřeného ve sněžné kouli,“ popisuje klip sám zpěvák Bruno.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám