Hlavní obsah

Angus Young z AC/DC vzpomínal na bratra se slzami v očích

Právo, jaš

Kytarista Angus Young a zpěvák Brian Johnson ze skupiny AC/DC byli hosty internetového pořadu 60 Minutes. Hovořili v něm o návratu své kapely, novém albu Power Up i ztrátě kytaristy Malcolma Younga. Angus při tomto tématu nedokázal skrýt své emoce.

Foto: ČTK/APInvision/Amy Harris

Kytarista Angus Young byl hostem internetového pořadu 60 Minutes.

Článek

Malcolm Young zemřel 18. listopadu 2017 ve věku 64 let. Byl jedním ze zakladatelů AC/DC. Kapela začala fungovat v listopadu 1973 a on s ní vystupoval až do roku 2014. Poté začal trpět demencí. Trpěl také rakovinou plic.

Téma jeho boje s nemocí otevřel během rozhovoru Angus Young. „Myslím, že nejtěžší v tomto případě nebyla samotná smrt. Ta byla finále, úleva. Mnohem horší bylo přijetí skutečnosti. Věděl jsem, že ho znám, ale viděl jsem, jak jeho život pomalu odchází,“ vzpomínal se slzami v očích kytarista.

„Až do konce, když jsem byl s ním, měl na tváři úsměv. Vždy mi to udělalo radost. I když byl v hrozném stavu, mnohé věci ho dělaly šťastným. Když jsem hrál na jeho kytaru, pokusil se do toho podupávat nohou. Vždy jsem věděl, že tam je. Takže to byla skvělá věc. Byl jsem s ním až do posledních okamžiků,“ řekl Angus Young.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám