Hlavní obsah

Scarlett si zahraje ve filmu o psychopatech

Novinky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Jay Roach získal herečku Scarlett Johanssonovou do filmu The Psychopath Test, který připravuje pod hlavičkou studia Universal.

Foto: Bontonfilm

Jako černá vdova Natasha Romanoffová v dobrodružné sci-fi Iron Man 2 (2010)

Článek

Scénář píše Kristin Goreová podle knížky Jona Ronsona, která se zabývá psychopaty a nezvyklými metodami, kterými byli léčeni. Pozoruhodné na projektu je, že Roach režíruje hlavně komedie – natočil filmy jako Austin Powers: Špionátor, Fotr je lotr, Jeho fotr, to je lotr a Blbec k večeři.

Scarlett Johanssonová momentálně touží po uznání v roli režisérky. Připravuje film Summer Crossing, což bylo první publikované dílo slavného amerického spisovatele Trumana Capoteho. Jedná se o romantický příběh, který se odehrává v New Yorku v roce 1945. Novopečená režisérka zatím neoznámila, jaké herce obsadila.

Současně bude hrát ve filmech Ghost in the shell a Hail, Caesar!, což je komedie, kterou režírují bratři Coenové, a Scarlett si v ní má zahrát s Channingem Tatumem, Jonahem Hillem, Georgem Clooneym, Joshem Brolinem či Ralphem Fiennesem.

Reklama

Výběr článků

Načítám