Hlavní obsah

Nová DVD: Nebezpečný klient, Temný příliv, Extáze, Bitevní loď a Piráti

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází mj. dvanáct let starý, ale pořád dobrý kriminální thriller Joela Schumachera Nebezpečný klient. Halle Berryová jako odbornice na žraloky se bude potápět v Temném přílivu. Tři povídky o chemické lásce se jmenují Extáze. Na Bitevní loď se vydala s dalšími herci i zpěvačka Rihanna a animovaní zloduši, co všechno zpackají, řádí ve filmu Piráti.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 34. týden

Článek

Nebezpečný klient

Nová DVD

Susan Sarandonová a Tommy Lee Jones rozehrávají herecký koncert v adaptaci románu Johna Grishama. Jeho hrdina, jedenáctiletý chlapec Mark Swaye, nesmí prozradit, co ví, pokud se nechce stát obětí nájemného vraha. Ctižádostivý prokurátor na chlapce tlačí, dokud nepoví všechno. Z Marka se tak stává pěšák ve smrtící hře. Jeho jediným spojencem je odvážná advokátka, která pro něj riskuje kariéru – a nakonec i svůj život.

Nebezpečný klient, USA, 1994, kriminální thriller, 117 min., režie: Joel Schumacher, hrají: Susan Sarandonová, Tommy Lee Jones, Mary-Louise Parkerová, Anthony LaPaglia, J. T. Walsh, Anthony Edwards, Brad Renfro, Will Patton, a další.

Temný příliv

Nová DVD

Kate je odbornice na žraloky. Poté, co je pod jejím vedením jeden z potápěčů smrtelně napaden, začíná zájem o její práci pomalu upadat. Díky děsivým vzpomínkám na žraločí útok, které ji stále pronásledují, není schopná vrátit se zpět pod hladinu. Na jejím stole se začnou hromadit nezaplacené účty a banka se chystá zabavit její loď, v tom okamžiku se objevuje její bývalý přítel Jeff, aby jí nabídl lukrativní příležitost: Vést milionáře, toužícího po nebezpečí, při potápění se žraloky… avšak mimo klec. Kate vyráží do smrtonosné Žraločí uličky.

Temný příliv, USA 2012, drama, thriller, 96 min., režie: John Stockwell, hrají: Halle Berryová, Olivier Martinez, Ralph Brown a další.

Extáze

Nová DVD

Film byl natočen podle kontroverzní knihy Irvina Welshe Extáze: Tři povídky o chemické lásce. Lloyd žije na vrcholu světa - krásné dívky, skvělé hudební kluby a nekonečné zásoby drog lásky. Právě drogy lásky dodává místnímu drogovému bossovi Solovi.

Jednoho dne se však Lloyd setká s Heather a je nucen položit si otázku, zda je jeho láska k ní skutečná, nebo zda prožívá jen další z opojných drogových stavů. Jeho svět se pomalu začíná hroutit a čerstvě zamilovaný hrdina si uvědomí, že už nechce dál pokračovat v sebezničujícím způsobu života. V cestě za osvobozením mu stojí „jen“ poslední kšeft pro Sola…

Extáze, Kanada, 2011, 98 min., režie: Rob Heydon, hrají: Adam Sinclair, Kristin Kreukoví, Billy Boyd, Carlo Rota, Natalie Brownová

Bitevní loď

Nová DVD

Velkolepé akční dobrodružství Bitevní loď se odehrává na mořích, na obloze i na pevnině, kde lidstvo svádí boj o přežití s mimozemskými silami. Film v režii Petera Berga s Taylorem Kitschem, Alexanderem Skarsgårdem, Rihannou a Liamem Neesonem v hlavních rolích nabízí především akční scény a speciální efekty.

Bitevní loď, USA 2011, akční sci-fi, 131 min., režie: Peter Berg, hrají: Taylor Kitsch, Liam Neeson, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgård, Rihanna

Piráti

Nová DVD

Zábavná plavba v podání největší bandy břídilů, která kdy brázdila sedmimoří! Když proslulého Piráta Kapitána poněkolikáté zesměšní jeho rivalové Černý Bellamy a Šavle Liz, a tak se rozhodne vynaložit veškeré síly, aby konečně získal vytouženou cenu Pirát roku! S pomocí věrného papouška jménem Polly a chatrné posádky se Pirát Kapitán utká s ďábelskou královnou a pokusí se zachránit mladého vědce.

Piráti, USA 2012, animovaný, dobrodružný, 84 min., režie: Peter Lord, Jeff Newitt, hlasy postav v originálním znění: David Tennant, Martin Freeman, Salma Hayeková, Jeremy Piven, Brendan Gleeson, Hugh Grant a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám