Hlavní obsah

Nová DVD: Nebezpečný klient, Temný příliv, Extáze, Bitevní loď a Piráti

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází mj. dvanáct let starý, ale pořád dobrý kriminální thriller Joela Schumachera Nebezpečný klient. Halle Berryová jako odbornice na žraloky se bude potápět v Temném přílivu. Tři povídky o chemické lásce se jmenují Extáze. Na Bitevní loď se vydala s dalšími herci i zpěvačka Rihanna a animovaní zloduši, co všechno zpackají, řádí ve filmu Piráti.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 34. týden

Článek

Nebezpečný klient

Nová DVD

Susan Sarandonová a Tommy Lee Jones rozehrávají herecký koncert v adaptaci románu Johna Grishama. Jeho hrdina, jedenáctiletý chlapec Mark Swaye, nesmí prozradit, co ví, pokud se nechce stát obětí nájemného vraha. Ctižádostivý prokurátor na chlapce tlačí, dokud nepoví všechno. Z Marka se tak stává pěšák ve smrtící hře. Jeho jediným spojencem je odvážná advokátka, která pro něj riskuje kariéru – a nakonec i svůj život.

Nebezpečný klient, USA, 1994, kriminální thriller, 117 min., režie: Joel Schumacher, hrají: Susan Sarandonová, Tommy Lee Jones, Mary-Louise Parkerová, Anthony LaPaglia, J. T. Walsh, Anthony Edwards, Brad Renfro, Will Patton, a další.

Temný příliv

Nová DVD

Kate je odbornice na žraloky. Poté, co je pod jejím vedením jeden z potápěčů smrtelně napaden, začíná zájem o její práci pomalu upadat. Díky děsivým vzpomínkám na žraločí útok, které ji stále pronásledují, není schopná vrátit se zpět pod hladinu. Na jejím stole se začnou hromadit nezaplacené účty a banka se chystá zabavit její loď, v tom okamžiku se objevuje její bývalý přítel Jeff, aby jí nabídl lukrativní příležitost: Vést milionáře, toužícího po nebezpečí, při potápění se žraloky… avšak mimo klec. Kate vyráží do smrtonosné Žraločí uličky.

Temný příliv, USA 2012, drama, thriller, 96 min., režie: John Stockwell, hrají: Halle Berryová, Olivier Martinez, Ralph Brown a další.

Extáze

Nová DVD

Film byl natočen podle kontroverzní knihy Irvina Welshe Extáze: Tři povídky o chemické lásce. Lloyd žije na vrcholu světa - krásné dívky, skvělé hudební kluby a nekonečné zásoby drog lásky. Právě drogy lásky dodává místnímu drogovému bossovi Solovi.

Jednoho dne se však Lloyd setká s Heather a je nucen položit si otázku, zda je jeho láska k ní skutečná, nebo zda prožívá jen další z opojných drogových stavů. Jeho svět se pomalu začíná hroutit a čerstvě zamilovaný hrdina si uvědomí, že už nechce dál pokračovat v sebezničujícím způsobu života. V cestě za osvobozením mu stojí „jen“ poslední kšeft pro Sola…

Extáze, Kanada, 2011, 98 min., režie: Rob Heydon, hrají: Adam Sinclair, Kristin Kreukoví, Billy Boyd, Carlo Rota, Natalie Brownová

Bitevní loď

Nová DVD

Velkolepé akční dobrodružství Bitevní loď se odehrává na mořích, na obloze i na pevnině, kde lidstvo svádí boj o přežití s mimozemskými silami. Film v režii Petera Berga s Taylorem Kitschem, Alexanderem Skarsgårdem, Rihannou a Liamem Neesonem v hlavních rolích nabízí především akční scény a speciální efekty.

Bitevní loď, USA 2011, akční sci-fi, 131 min., režie: Peter Berg, hrají: Taylor Kitsch, Liam Neeson, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgård, Rihanna

Piráti

Nová DVD

Zábavná plavba v podání největší bandy břídilů, která kdy brázdila sedmimoří! Když proslulého Piráta Kapitána poněkolikáté zesměšní jeho rivalové Černý Bellamy a Šavle Liz, a tak se rozhodne vynaložit veškeré síly, aby konečně získal vytouženou cenu Pirát roku! S pomocí věrného papouška jménem Polly a chatrné posádky se Pirát Kapitán utká s ďábelskou královnou a pokusí se zachránit mladého vědce.

Piráti, USA 2012, animovaný, dobrodružný, 84 min., režie: Peter Lord, Jeff Newitt, hlasy postav v originálním znění: David Tennant, Martin Freeman, Salma Hayeková, Jeremy Piven, Brendan Gleeson, Hugh Grant a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám