Hlavní obsah

Znásilnění v Praze: Policie hledá muže se zrzavými vlasy, zveřejnila video

Novinky, kov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V souvislosti se znásilněním ženy, k němuž došlo minulý víkend v pražských Holešovicích, hledá policie muže, který by mohl mít důležité informace k objasnění případu. V neděli policisté zveřejnili video, na kterém je zachycen.

Policie hledá muže, který by mohl mít spojitost se znásilněním 40leté ženy v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Muže zachytily kamery v metru. „S tímto mužem by potřebovali mluvit, protože by mohl mít důležité informace k objasnění případu. Jedná se o muže ve věku okolo 35 let, který je vysoký 170 cm, hubené postavy a zrzavých vlasů o délce 5 cm, jenž mluvil česky bez přízvuku,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk bez dalších podrobností.

K znásilnění čtyřicetileté ženy došlo v sobotu 3. července okolo půl sedmé večer poblíž ulice Železničářů v Praze 7 u vlakové zastávky Holešovice na přilehlé prašné cestě, která vede směrem k zastávce MHD Vltavská.

Poslanci chtějí zpřísnit tresty za znásilnění. A změnit jeho definici

Domácí

„Podle oznámení měl poškozenou u opuštěné drážní budovy, která je u této cesty, dostihnout pachatel, který ji fyzicky přemohl a vykonal na ní soulož. Následně z místa odešel,“ uvedl Daněk.

Za trestný čin znásilnění hrozí pachateli v případě dopadení a odsouzení až desetiletý trest odnětí svobody.

Policie požádala, aby se ten, kdo případně muže na záběrech pozná, ozval na linku 158.

„Prosíme i o informace případné svědky, kteří se nacházeli v uvedené době v blízkosti předmětné vlakové zastávky, aby se taky ozvali na linku 158,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám