Hlavní obsah

Zasloužíš si kulku do hlavy, vyhrožoval muž nakaženému z Olomoucka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Policie vyšetřuje výhrůžky na Facebooku směrované muži nakaženému covid-19 v jedné malé obci na Olomoucku. Pisatel muži vyhrožoval kulkou do hlavy, protože údajně byl na lyžích a dovezl nákazu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

Na případ z konce března upozornil v pondělí server iRozhlas.

„Tak poslouchej hrdino, všichni debilové, co jeli na lyže, by měli zaplatit náklady lidem za to vězení. Pokud jsi nakažený, tak ani na zahradu nemůžeš, to by jsi mógł vědět... Znovu máš všechno na háku a vycházíš na zahradu, nic jiného než bezohlednost... Ty a tobě podobní zaslouží pouze kulku do hlavy, jste debilové a to je všechno. Doufám, že vám to karma vrátí i s úrokama,“ napsal muž na Facebooku.

Vyhrožoval členovi krizového štábu smrtí, policie ho zadržela

Krimi

Dále uvedl, že kulku byl měl nemocný muž zaplatit. To mu ale nestačilo a o chvíli později k příspěvku připojil obrázek snipera.

Rozhlas se snažil s pisatelem výhrůžek spojit, ale ten zavěsil telefon. Následně poslal SMS s tím, že komentáře vyjadřují jeho názor, který nikomu nevnucuje.

Případem se začala zabývat olomoucká policie, jak potvrdila její mluvčí Marta Vlachová. Další podrobnosti ale zatím nesdělila, obviněn nikdo nebyl.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám