Hlavní obsah

Vrah 24leté studentky policii stále uniká

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Řadu tipů a oznámení prověřují brněnští kriminalisté k případu úterní vraždy, která se stala během dne na frekventovaném místě a vzbudila značnou pozornost veřejnosti. Pachatele policie stále nezadržela.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Zakrvácené tělo čtyřiadvacetileté studentky bylo nalezeno krátce po čtvrté odpoledne na třídě Generála Píky poblíž tramvajové zastávky Bieblova. Místem často procházejí návštěvníci oblíbeného arboreta Mendelovy univerzity i studenti této školy, kteří si tak zkracují cestu.

Rozsáhlé pátrání po vražedném nástroji – noži ani vrahovi zatím nebylo úspěšné. Vyšetřovatelé v současnosti prověřují několik stop a lidí, což by mohlo vést k pachateli.

Objevila se také informace, že pachatele už policie zadržela. To ale ve čtvrtek ráno policie důrazně popřela. „Informace o tom, že jsme již pachatele zadrželi, nejsou pravdivé a šíří je nezodpovědní lidé. Jakmile budou nové poznatky, určitě o nich dáme vědět,“ uvedla k současnému stavu mluvčí policie Petra Ledabylová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám