Hlavní obsah

V Brně praskly vodovody. Opravy komplikují dopravu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Několik havárií vodovodů komplikuje v pondělí dopoledne dopravu v Brně. Kolony jsou kolem Žerotínova náměstí, dopravu tam řídí policisté. Uzavřena je kvůli havárii také Jezuitská ulice od Koliště a rovněž křižovatka Jílová–Vinohrady.

Havárie vody v BrněVideo: MP Brno

 
Článek

Nejsložitější dopravní situace je na Žerotínově náměstí, kde tlak vody poškodil vozovku mezi Veveří a Kounicovou ulicí do té míry, že je nutné úsek úplně uzavřít v obou směrech. Opravy už začaly.

Havárie vody v Brně poničila tramvajovou trať, boural autobus

Krimi

„Dokud nebudou provedeny výkopové práce, není v současné době možné sdělit čas odstranění havárie a uvedení vozovky do původního stavu,“ uvedla mluvčí Brněnských vodáren a kanalizací Renata Hermanová.

Havárie podle Hermanové zapříčinila přerušení dodávek vody pro dvě nemovitosti. Náhradní zásobování zajistí podnik pomocí cisterny. Vodárny podle mluvčí věnují opravě mimořádnou pozornost, a to s ohledem na předpokládané dopravní komplikace.

Foto: MP Brno

Havárie vodovodu na Žerotínově náměstí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám