Hlavní obsah

Trojice útočníků napadla v Ostravě na zastávce dva chlapce

– Ostrava

Tři neznámí útočníci napadli podle policie v polovině června v Ostravě dva 14leté chlapce. Kriminalisté ve čtvrtek zveřejnili videozáznam s podezřelými a požádali o pomoc veřejnost.

Napadení chlapců v OstravěVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo 12. června v Poděbradově ulici, kde trojice dvěma chlapcům nejprve slovně vyhrožovala, pak je pronásledovala až na zastávku Karolina.

„Tam jeden z mužů fyzicky napadl jednoho z chlapců, kterému způsobil zranění, které si vyžádalo hospitalizaci,“ uvedla mluvčí policie Eva Michalíková.

Muž se zbraněmi vyhrožoval na ostravském mostě sebevraždou

Krimi

Policie případ vyšetřuje jako ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě prokázání viny hrozí podezřelým mužům až tříleté vězení.

Policie také zveřejnila popis podezřelých. První muž byl světlé pleti, ve věku 25–30 let, vysoký cca 180 cm. Měl na sobě šedé triko a v levé ruce držel černou mikinu. Na hlavě měl kšiltovku černé barvy a její přední část byla barvy bílé. Na levé noze má tetování – kříž.

Foto: Policie ČR

Muži podezřelí z napadení

Druhý muž je světlé pleti ve věku 18–20 let, vysoký cca 175 cm, štíhlé postavy, krátké tmavé vlasy. Na sobě měl tričko šedé barvy a kolem krku ledvinku černé barvy. Poslední muž byl také světlé pleti, zřejmě mladší ve věku 16–18 let, vysoký cca 170 cm, černé krátké vlasy, po stranách více vystříhané. V době činu byl oblečen do černého trika, černé upnuté kalhoty a černé boty. V ruce držel maskáčovou bundu.

Informace o podezřelých přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám