Hlavní obsah

Stavební dělník spadl na Novojičínsku ze dvou metrů a nabodl se na tyč

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kateřinice

Vážné zranění na stavbě řešili záchranáři na Novojičínsku, kde se 32letý muž zřítil z dvoumetrové výšky na železnou tyč. Podle záchranářů měl zraněný hrudník a břicho, přičemž silně krvácel. Po poskytnutí první pomoci ho zdravotníci přepravili do nemocnice vrtulníkem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Muž utrpěl podle záchranky pracovní úraz v neděli kolem 10:30 v obci Kateřinice.

„Spadl při práci na stavbě z výšky asi dvou metrů na železnou tyč, která mu způsobila bodné poranění na levé straně hrudníku,“ popsal v pondělí zásah zastupující tiskový mluvčí záchranky Ladislav Lang.

Dva muži ze severu Moravy se těžce zranili po pádech ze žebříku

Krimi

Pracovník podle mluvčího spadl do jámy, odkud ho vytáhli jeho kolegové, kteří mu  rovněž poskytli před příjezdem záchranky první pomoc.

Muž zůstal při vědomí, lékař ale zjistil poranění v břišní i hrudní dutině, zraněný rovněž silně krvácel.

Muže na stavbě v Praze ochromila křeč, tahali ho ze čtyřmetrové hloubky

Krimi

Podrobnosti ke zranění ale záchranáři neupřesnili.

„Nacházel se v přímém ohrožení života. Po podání léků a náhradních roztoků v rámci přednemocniční neodkladné péče byl muž letecky transportován do nemocnice,“ dodal Lang.

Reklama

Související články

Houbaře oživovali po pádu z dvaceti metrů

Třiatřicetiletého muže zachraňovala Horská služba v Beskydech, když spadl ze srázu při sběru hub. Byl v bezvědomí a záchranáři ho oživovali, zdravotníci...

Výběr článků

Načítám