Hlavní obsah

Řidička zmožená covidem už nemohla jet dál. Nocovala i s dítětem v autě u Jihlavy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Dobrý konec i přes nepříznivé okolnosti mělo pátrání po řidičce s dítětem na Jihlavsku. Ženu s pozitivním testem na covid-19 postrádal její manžel, městská policie ji nakonec našla v autě, ve kterém i s potomkem přenocovala. Oba přepravila záchranka do nemocnice.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Městské policii se v pondělí ozval muž, který od neděle postrádal svou manželku. Žena podle jeho slov prodělávala onemocnění covid-19, přičemž se mu od odjezdu s dítětem do jejich předchozího bydliště v jihlavské části Pávov neozvala.

Řidiče s čerstvým covidem a policií v patách zradila zatáčka

Krimi

„Dvoučlenná hlídka strážníků hledala nejprve na místě, kde se osoby měly nacházet, bez kladného výsledku. Při dalším pátrání v uvedené lokalitě ale strážníci konečně nalezli hledané vozidlo, ve kterém byla pohřešovaná žena i s dítětem, zabaleny do několika přikrývek,” informoval ve čtvrtek o případu web magazínu jihlavské radnice Ježkovy oči.

Policejní úřednice šla do práce s covidem. Za trestný čin dostala podmínku

Krimi

Řidička podle strážníků nebyla kvůli svému zdravotnímu stavu schopná dojet do místa bydliště a v autě strávila i s dítětem, jehož věk městská policie neupřesnila, celou noc.

„Necítila se dobře jak po zdravotní, tak ani po psychické stránce,” upřesnil mluvčí Jihlavy Radovan Daněk s tím, že strážníci přivolali záchranku, která ženu i dítě přepravila do nemocnice k ošetření.

Měl být v izolaci, s covidem se proháněl zdrogovaný po Olomouci

Domácí

Další okolnosti k pátrání strážníci neupřesnili, není například zřejmé, zda se případem bude zabývat také státní policie kvůli případnému podezření z protiprávního jednání, případně hygienická stanice ohledně dodržení pravidel izolace. Policie ČR se k případu nevyjádřila.

Reklama

Související články

Policie řeší padělané covid pasy na internetu

Kriminalisté se zabývají řadou nabídek s padělanými očkovacími certifikáty, které se v poslední době rozšířily na černém trhu. Prodávající na svých stránkách...

Výběr článků

Načítám