Hlavní obsah

Příjezd do Brna zablokovali divočáci a nadměrný náklad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Dostat se v úterý ráno do Brna znamenalo pro řidiče přijíždějící ze severu neřešitelný rébus. Silnici 1/43 mezi Lipůvkou a Kuřimí totiž zastavila nehoda divočáků, dvou autobusů a osobního auta, nájezd na rychlostní komunikaci mezi Kuřimí a Českou zase blokoval kamion s nadměrným nákladem.

Nadměrný náklad blokoval cestu do BrnaVideo: Policie ČR

 
Článek

„Průjezd křižovatkou při nájezdu na rychlostní komunikaci I/43 poblíž obce Česká pravděpodobně podcenil v pondělí večer řidič kamionu s nadrozměrným nákladem. Náklad se na speciálním podvalníku posunul a nepojízdná souprava křižovatku zablokovala. Především v úterní ranní špičce přinášela nemožnost odbočení na rychlostní komunikaci nemalé problémy,“ popsal policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Osobní auto srazilo v Kroměříži dvě ženy, jedna zemřela

Krimi

Přetížený tah ze Svitav do Brna se zastavil poté, co u čerpací stanice mezi Lipůvkou a Kuřimí srazil autobus dva divočáky běžící přes cestu. Prudké brždění vozu před sebou nečekal další řidič autobusu, do něhož zezadu ještě nabouralo další osobní auto.

„Tato nehoda se naštěstí obešla bez zranění,“ dodal Malášek. Kolona směrem do Brna měla několik kilometrů.

Foto: Policie ČR

Nadměrný náklad blokoval cestu do Brna

Reklama

Výběr článků

Načítám