Hlavní obsah

Policie zná výrostky, kteří zbili u metra dvojici, když odmítla kleknout a prosit

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražské policii se přihlásili dva mladíci, které kriminalisté hledali kvůli incidentu u stanice metra Budějovická. Podle vyšetřovatelů si vyhlédli dva chlapce, které pak šikanovali. Měli je třeba nutit, aby si klekli a odprosili je. Když se chlapci odmítli podvolit, výrostci je oba podle policie zbili. Okolnosti případu policie dále vyšetřuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladíci podezřelí z napadeníVideo: Policie ČR

 
Článek

„Po medializaci případu se dva hledaní mladíci přihlásili na policii,“ sdělil v pondělí mluvčí policie Jan Daněk.

Incident se stal 24. března a podezřelé zaznamenala bezpečnostní kamera. Čtyři výrostci si dvojici chlapců vyhlédli pro své pobavení zcela náhodně. Vyrazili za nimi poté, co chlapci vyšli z metra, a nejdřív se s podezřelými bez povšimnutí minuli.

Sexting, šikana či kyberstalking. Děti jsou na internetu lovná zvěř

Bezpečnost

Násilníci je dostihli a pak po chlapcích chtěli, aby je vkleče odprosili, a když neposlechli, zbili je pěstmi a kopanci, načež z místa utekli.

Zavírat kolegu do bedny není trestný čin, uzavřela policie šikanu ve Škodě Auto

Ekonomika

Věk aktérů policie neupřesnila, jednomu z šikanovaných mělo být podle informací Novinek 14 let, u výrostků policie v pátrací relaci odhadovala 15 až 20 let.

Podezřelým hrozí za výtržnictví až dvouleté vězení, zmínil Daněk s tím, že případ jeho kolegové dále vyšetřují, mají podle něj mimo jiné poznatky k totožnosti zbývajících dvou výrostků, které prověřují.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám