Hlavní obsah

Policie na Chomutovsku hledá zvrhlíka, který osahává ženy a dívky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Policie na Chomutovsku pátrá po neznámém zvrhlíkovi, který tento týden několikrát osahával ženy a dívky. Žádnou z nich nenapadl, ale beze slov utekl.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelého zvrhlíka zachytily kameryVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie informovala, že k pěti incidentům došlo od pondělí do středy v Jirkově. Muž ve večerních hodinách vždy přistoupí k ženám a přes oblečení je osahává na intimních místech, pak uteče.

„Nedošlo k žádnému dalšímu násilnému či agresivnímu jednání ze strany pachatele. Ke skutku došlo buď na ulici anebo v panelovém domě, kam za dotyčnou muž vešel,“ uvedl mluvčí policie Miroslava Glogovská.

Muž na útěku z psychiatrické léčebny znásilnil v Praze dítě

Krimi

Popis podezřelého se rozchází. Měl by to být muž ve věku kolem 20 až 30 let, štíhlé postavy, výšky cca 170 cm, který měl v době jedné z událostí na sobě tmavou zimní bundu se žlutým pruhem a kapucí.

Policie žádá o pomoc veřejnost. V případě, že ho poznáváte, obraťte se na linku 158. Kriminalisté také vyzývají případné další oběti, aby se ozvaly. Muž je podezřelý z trestného činu výtržnictví.

Foto: Policie ČR

Podezřelý muž

Reklama

Výběr článků

Načítám