Hlavní obsah

Neznámý útočník napadl v Říčanech u Prahy dva řidiče autobusu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neznámý mladík napadl v Říčanech u Prahy dva řidiče autobusu a utekl. Policisté pátrají po útočníkovi a po svědcích.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z napadení

Článek

Útok se odehrál již 16. září na zastávce Říčany, K železniční stanici, mluvčí policie Zdeněk Chalupa o něm informoval ve středu se žádostí o pomoc. Autobus linky 381 jel z Kutné Hory do Prahy.

Řidič autobusu měl napadnout cestující, protože neměla roušku

Krimi

„Jeden z cestujících, který do autobusu nastoupil v Mukařově, pěstmi zaútočil na řidiče a dalšího muže, rovněž řidiče autobusu,“ uvedl Chalupa. Oba muži utrpěli zranění obličeje. Podle policie útoku předcházela hádka mezi muži.

Podezřelý pak odešel směrem do Haškovy ulice. Policisté zjistili, že se jednalo o mladíka ve věku kolem 25 let, přibližně 185 cm vysoké, štíhlé sportovní postavy. Měl na sobě černou stylovou roušku. Na levé tváři měla pravděpodobně kulatý a červený emblém. Oblečen byl do černého trika a tmavých krátkých kalhot, na hlavě měl nasazenou černou basebalovou čepici a na nose měl zřejmě dioptrické brýle. Hovořil česky bez přízvuku.

Policisté zveřejnili také nepříliš zdařilé fotografie podezřelého a žádají svědky, kteří by tušili, o koho jde, aby informovali linku 158 nebo policisty na čísle 725 961 502.

Foto: Policie ČR

Autobus, ve kterém došlo k napadení.

Reklama

Výběr článků

Načítám