Hlavní obsah

Naštvaný muž propíchl gumy policejnímu vozu. Voják ho zadržel výskokem z auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Voják se speciálním výcvikem výskokem z auta zadržel o víkendu záškodníka, který propíchl pneumatiky policejnímu vozu. Nelíbilo se mu, že hlídka řešila shlukování a popíjení alkoholu na veřejnosti.

Foto: Policie ČR

Prázdná pneumatika policejního auta

Článek

Policejní hlídka řešila skupinu v Bílovicích nad Svitavou. Čtyřiačtyřicetiletému muži se její jednání ale nelíbilo, a tak se ji rozhodl potrestat.

Měl jsem čtyři deci vína, sdělil hlídce řidič. Nadýchal čtyři promile

Krimi

„Na zaparkovaném policejním voze nožem propíchal dvě pneumatiky. Jeho akce si však povšiml voják, který vykonával službu v hlídce společně s policisty. Záškodník na nic nečekal, nasedl na své kolo a z místa začal prchat,“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka.

Havárie vody v Brně poničila tramvajovou trať, boural autobus

Krimi

Policejní auto bylo mimo hru, přesto se rozjelo pátrání po útočníkovi. Pomohl člen lesní stráže, do jehož auta nastoupil voják instruktor se speciálním výcvikem. Zanedlouho výtržníka našli a voják jej zadržel výskokem ze dveří auta a stržením z kola.

„Výtržník si svou nerozvážnou akcí zadělal na značné problémy. Za násilí proti orgánu veřejné moci mu totiž hrozí trest od šesti měsíců až po pět let za mřížemi,“ konstatoval Chaloupka.

Foto: Policie ČR

Prázdná pneumatika policejního auta

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám