Hlavní obsah

Muž v hospodě na Klatovsku pořezal hosta střepem, má na krku pokus o vraždu

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Ze zločinu vraždy ve stádiu pokusu obvinili v neděli plzeňští kriminalisté muže (33), který v noci pořezal v restauračním zařízení v obci Nýrsko na Klatovsku jiného hosta.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle policistů se nejdříve muži hádali a pak se začali prát.

„V restauraci došlo ke slovní a fyzické rozepři mezi dvěma muži, při které jeden z nich způsobil tomu druhému řezné poranění střepem v oblasti krku. Útočník poté z místa utekl. Na místě zůstal poškozený muž (44), který utrpěl vážná zranění,“ řekla mluvčí plzeňské policie Markéta Fialová.

Krvácejícímu muži poskytli první pomoc svědci incidentu, kteří také přivolali záchrannou službu. „Zraněný muž byl poté transportován do Fakultní nemocnice Plzeň,“ dodala Fialová.

Policisté po útočníkovi začali ihned pátrat. Nakonec ho dopadli v nedaleké ubytovně. Zadržený muž byl umístěn do policejní cely a kriminalisté podali státnímu zástupci návrh na jeho vzetí do vazby. Muži hrozí za zločin vraždy ve stádiu pokusu několik let za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám