Hlavní obsah

Muž masturboval před dívkou na nádraží. Ve vlaku ji obtěžoval

– Praha

Pražská policie pátrá po neznámém zvrhlíkovi, který měl v květnu obtěžovat 19letou dívku ve vlaku. Muž před ní masturboval a pak ji napadl. Utekl, když zastavil vlak na hlavním nádraží.

Muž podezřelý z obtěžováníVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál 10. května nejprve na nádraží Praha-Smíchov, kde studentka střední školy čekala na vlak. Muž ji podle policie následoval na nástupiště a tam nastoupil do odstaveného vlaku. Skrz okno začal před dívkou masturbovat. Když přijel rychlík, dívka do něj nastoupila a muž šel za ní.

Nebudu masturbovat na veřejnosti, slíbil muž soudci. Slib nedodržel

Krimi

„V kupé jednoho z vagonů ji pak našel samotnou a v obtěžování pokračoval. Uchopil ji za levé zápěstí, násilím zvedl ze sedadla a silou přitiskl na stěnu kupé,“ sdělil mluvčí policie Jan Rybanský.

Za sdílené video masturbující školačky potrestal soud pětici ze Sušicka podmínkami

Krimi

Jakmile vlak začal brzdit ve stanici Hlavní nádraží, s obtěžováním přestal a z vlaku utekl. Otřesená dívka incident okamžitě nahlásila na policii.

Dle policie je podezřelému kolem 25 let, má štíhlou až vychrtlou 170 cm vysokou postavu, nakrátko střižené vlasy světlé barvy. Oblečen byl do trička s krátkým rukávem a džínových kraťasů. Na nohou měl tenisky značky Nike.

Informace o jeho totožnosti přijme linka 158.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z obtěžování

Reklama

Výběr článků

Načítám