Hlavní obsah

Muž kradl auta pomocí odtahovky. Zpeněžil je na autovrakovišti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek Místek

Neobvyklý případ odhalili policisté na Frýdeckomístecku. Mladý muž kradl auta pomocí odtahového vozidla. Měl údajně za to, že jsou to vraky, a tak je zpeněžil. Škoda byla vyčíslena na 80 tisíc korun.

Muž kradl auta pomocí odtahovkyVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie dostávala oznámení o krádežích starších aut již od poloviny června. Nakonec se jich sešlo šest případů. Jak vyplynulo z vyšetřování, muž si vždy vytipoval auto, zajistil si odtahový vůz a odcizil auto.

Ústavní soud se zastal zloděje z nouzového stavu

Domácí

„Následně měl odjet na autovrakoviště na Karvinsku, kde za vozidlo obdržel finanční hotovost. Poslední lup se mu stal však osudným a při cestě směrem na autovrakoviště byl zadržen policisty i s odcizeným vozidlem,“ informovala mluvčí policie Eva Michalíková.

Muži se vydávali za zaměstnance vodáren a seniora okradli

Krimi

Zadržený vše vysvětlil právě tím, že měl za to, že jsou to vraky a nikomu nebudou chybět. Policie vyčíslila škoda na 80 tisíc korun. Kriminalisté muže obvinili z krádeže, za kterou mu hrozí tři roky vězení. V rejstříku má již 11 záznamů.

Reklama

Výběr článků

Načítám