Hlavní obsah

Musím zapálit auto, svěřil se muž čerpadlářce. Zapalovač prodat odmítla

Právo, mip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jablonec nad Nisou

To ještě uvidíte, to se všichni proletíte! Těmito slovy si minulý týden v pátek před šestou hodinou ráno ulevoval na čerpací stanici v Jablonci nad Nisou-Rýnovicích 47letý muž poté, co mu čerpadlářka obsluhující benzínku odmítla prodat tekutý zapalovač nebo plyn. Policie případ řeší jako výtržnost.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Kromě svých požadavků ještě obsluze sdělil, že musí zapálit auto a že je to jeho práce. V ženě kvůli tomu vzbudil podezření a zapalovač mu odmítla prodat,“ popsala v úterý bizarní zápletku mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Dívčí rvačka na benzínce ve Varech: Bily se baseballovou pálkou a tahaly za vlasy

Krimi

Naštvaný a bez požadovaného zboží si muž odešel sednout na židli před prodejnou čerpací stanice a tam ho zadržela policejní hlídka. Tu totiž čerpadlářka přivolala v obavách, když si vyslechla výhrůžky o tom, jak se všichni ještě proletí.

Řidič mikrobusu vyrazil z benzínky auta neauta, šoféři dupali na brzdy

Krimi

Muž naštěstí nic nezapálil, stejně teď ale čelí stíhání pro výtržnictví. „Za to mu hrozí až dva roky odnětí svobody,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související články

Lupič zadržen krátce po přepadení benzinky

Do vazby poslal ostravský okresní soud třiadvacetiletého lupiče, který před několika dny přepadl benzinovou čerpací stanici v Ostravě-Porubě. Zadržen byl...

Výběr článků

Načítám