Hlavní obsah

Lupič v Brně mlátil do hlavy 90letou ženu na zastávce tramvaje

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnská policie pátrá po lupiči, který brutálně napadl téměř 90letou ženu na tramvajové zastávce. Pachatel seniorku udeřil do hlavy a snažil se jí sebrat kabelku, kterou nakonec ubránila. Policie hledá rovněž svědky z okolí místa činu.

Foto: Policie ČR

Pachatel napadl seniorku na zastávce Běloruská v Brně.

Článek

Seniorka se stala obětí napadení minulý týden v pátek, když se ocitla sama večer kolem 20. hodiny na zastávce tramvají Běloruská. Krátce předtím se rozloučila se svou kamarádkou.

Senior na Brněnsku ležel dva dny ve vaně, než se dovolal pomoci

Krimi

„Útočník důchodkyni surově napadl úderem do hlavy, pak se jí snažil sebrat kabelku. Tu si nakonec seniorka během divoké potyčky ubránila,“ sdělil v pondělí mluvčí policie Petr Vala. Věk napadené ženy policie neupřesnila, mluvčí hovořil o téměř 90leté ženě.

Foto: Policie ČR

Útočník napadl seniorku na zastávce v Brně.

Násilník po neúspěchu s kabelkou sebral odloženou nákupní tašku. „Místo hodnotné kořisti v ní našel jen hrušky,“ upřesnil Vala.

V Olomouci policisté zachránili seniora z hořícího bytu

Krimi

Policie případ prověřuje jako loupež, hledanému podle mluvčího hrozí až desetileté vězení.

Foto: Policie ČR

Hledaný násilník v Brně by mohl mít u sebe žlutou tašku ze supermarketu.

„Policisté hledají důležité svědky, kteří mohli vidět přepadení. Markantem by pak mohla být i ona odcizená žlutá taška s nápisem ,Aby si nás příroda zase oblíBilla‘. Pokud máte k případu jakékoliv informace, přihlaste se na tísňové lince 158,“ dodal Vala.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám