Hlavní obsah

Do lomu Velká Amerika spadla žena. Na místě zemřela

Mořina
Aktualizováno

Mrtvou ženu nalezli v pondělí dopoledne záchranáři v lomu Velká Amerika na Berounsku. Policie zatím nezná její totožnost ani příčinu pádu. Kriminalisté případ vyšetřují jako sebevraždu.

Záchranáři a policisté v lomuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Pomoc přivolal před jedenáctou hodinou dopoledne svědek, který pád viděl ze silnice. Záchranáři na místo poslali vrtulník s lezeckou skupinou, ale na jejich pomoc už bylo pozdě. Vrtulník byl odvolán.

„Po vyproštění byla u ženy bohužel konstatována smrt, jelikož utrpěla poranění hlavy neslučitelné se životem,” uvedla mluvčí záchranářů Petra Homolová.

Řidič se zřítil s kamionem u Velké Ameriky, místo záchranky volal kamarádku z Polska

Krimi

„Nalezli jsme mrtvou ženu neznámé totožnosti. Zatím nevíme, zda jde o nešťastnou náhodu, nebo například sebevraždu. Na místo byl povolán koroner k ohledání těla,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Richterová.

Mluvčí později upřesnila, že podle všeho se na smrti 45leté ženy nikdo nepodílel, kriminalisté případ vyšetřují jako sebevraždu.

V lomu Velká Amerika na Berounsku našli mrtvolu

Krimi

„Kriminalisté u ženy nařídili soudní pitvu pro přesné zjištění příčin smrti," sdělila ČTK Richterová.

Agentura Aktu.cz uvedla, že podle svědeckých výpovědí se mělo jednat o ženu, která chodila dlouho po okraji lomu s deštníkem v ruce.

Žena zemřela po pádu v lomuVideo: Aktu.cz

Foto: Aktu.cz

V lomu Velká Amerika spadla žena, na místě zemřela

Reklama

Související články

V lomu Kosov na Berounsku utonul muž

V neděli odpoledne utonul v bývalém lomu Kosov u Berouna osmadvacetiletý muž. Podle policie se nejspíš pokoušel přeplavat jezero. I když k jeho záchraně...

V lomu na Bruntálsku zemřel potápěč

Tragicky skončilo v neděli potápění pro jednašedesátiletého muže na Bruntálsku. Problémy měl i další, o dvanáct let mladší potápěč, tomu záchranáři pomohli,...

Výběr článků

Načítám