Hlavní obsah

Dívka z dálničního mostu na Tachovsku spadla nebo skočila, uzavřela policie

Právo, pab
Tachov

Po půlroce prověřování policisté uzavřeli případ osmnáctileté dívky, kterou loni našli mrtvou na dálnici D5 poblíž Svaté Kateřiny na Tachovsku. Šéf tachovských žalobců Zbyněk Eger uvedl, že nešlo o násilnou smrt. Podle něj dívka z osm metrů vysokého dálničního mostu zřejmě spadla nebo sama skočila.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Jestli šlo o nešťastnou událost, nebo o úmysl, se ani po důkladném prověření všech okolností případu nepodařilo objasnit. Kriminalisté nezjistili nic, co by nasvědčovalo cizímu zavinění,“ dodal Eger.

Na dálnici D5 našli mrtvou osmnáctiletou dívku

Krimi

Smrt dívky tehdy těžce zasáhla jejího otce, který bezprostředně po nálezu těla mluvil o vraždě. Na sociální sítě ten den napsal, že Kristýna byla zabita ve 4 hodiny ráno na Kateřině, s výzvou, ať se mu ozve kdokoliv, kdo něco o její smrti ví.

Mrtvá dívka nalezená na dálnici spadla nebo skočila z mostu. Otec se omluvil za slova o vraždě

Krimi

Později ale svá slova o vraždě mírnil. „Byl jsem zoufalý. Omlouvám se. Policie mi toho moc neřekla. Snažil jsem se získat informace o tom, co se vlastně stalo. Vím, že to byla chyba. Už bych také volil jiná slova. Napsal bych, že mi dcera umřela,“ řekl poté Právu otec dívky.

Nedokázal se ale smířit ani s verzí, že by si dcera vzala dobrovolně život. „Předtím byla na oslavě, odkud starší sestře v jednu v noci volala, že se má fajn a je všechno v pohodě. Za dvě hodiny ji pak najdou mrtvou. To mi nedává smysl,“ uvedl dále muž. Odmítl, že by dcera měla sebevražedné úmysly. „Plánovali jsme si budoucnost. Přišla mi spokojená,“ dodal otec dívky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám