Hlavní obsah

Dálnici D8 u Prahy uzavřela smrtelná nehoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dálnice D8 byla v sobotu na 1. kilometru před sjezdem Zdiby ve směru na Prahu téměř sedm hodin uzavřená, při nehodě tam zemřel jeden člověk, další dva jsou vážně zranění. Uvedli to policejní mluvčí Pavel Truxa a mluvčí středočeské záchranné služby Petra Homolová.

Nehoda na D8Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Dvě auta na místě havarovala před 10:30. Podle reportéra Novinek skončilo po srážce osobní auto na boku, stejně jako kamion, který navíc narazil do budovy u dálnice.

Minimálně jednoho člověka bylo třeba vyprostit.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na D8

„Při tragické dopravní nehodě bohužel na místě zemřel mladý muž.  Další byl letecky transportován ve velmi vážném stavu, po resuscitaci, na umělé plicní ventilaci do FN Motol. Poslední účastní dopravní nehody pozemní cestou transportován do FN Královské Vinohrady se středně těžkým zraněním, ve stabilizovaném stavu,” uvedli středočeští záchranáři na Twitteru.

Podle informací Novinek zemřel mladík z osobního auta a letecky byl transportován řidič kamionu.

Provoz na dálnici byl obnoven před 17:15, úsek dálnice bylo možné objet přes Zdibsko, což je část Klecan u Prahy. Na dálnici D8 se odpoledne tvořily kolony.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Smrtelná nehoda na D8

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám