Hlavní obsah

Agresivní řidič najel do mužů, kteří řídili dopravu. Nechtěl čekat v koloně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Z těžkého ublížení na zdraví a z výtržnictví obvinili policisté 45letého muže, který v pondělí autem úmyslně najížděl do dvou lidí u Krásna na Sokolovsku. Muži řídili v době krátkodobé uzavírky dopravu na silnici do Bečova nad Teplou. Agresivní řidič ale ve frontě čekat nechtěl. Do vazby ho soud nevzal.

Muž podezřelý z napadeníVideo: Policie ČR

 
Článek

Pětačtyřicetiletý muž řídil podle policie osobní vozidlo značky Ford a u parkoviště u krásenské rozhledny musel zastavit v koloně vozidel stojících v důsledku krátkodobého uzavření vozovky kvůli natáčení reklamy. Provoz v tu chvíli řídili pořadatelé.

Po krátkém stání obviněný řidič vyjel s vozidlem z kolony do protisměru a dojel až k pětačtyřicetiletému muži, který v reflexním oděvu zajišťoval uzavření silnice, vysokou rychlostí se proti němu rozjel a narazil do jeho nohou.

Muž postřelený z okna v Habartově brokovnicí zemřel

Krimi

„V důsledku nárazu muž přepadl horní polovinou těla na kapotu vozidla a poté uskočil mimo vozovku. Řidič následně zastavil a vedl krátkou slovní rozepři s poškozeným. Když zjistil, že si telefonem přivolává lékařskou pomoc a Policii ČR, opětovně se s vozidlem rozjel.

V jízdní dráze mu však stál čtyřiapadesátiletý spolupracovník sraženého muže, který se mu snažil zabránit v opuštění místa. Řidič však při popojíždění opakovaně narážel vozidlem do jeho těla až do doby, než byl muž donucen odstoupit z jízdní dráhy jeho vozidla. Poté z místa ujel," uvedla krajská policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Muži se vydávali za zaměstnance vodáren a seniora okradli

Krimi

Sražený muž vyhledal lékařské ošetření v nemocnici, druhý poškozený neutrpěl žádné zranění. Policejní hlídky, které na místo ihned vyjely, agresivního řidiče zastavily nedaleko Bečova a předvedly jej na policejní služebnu. Obviněný muž byl v minulosti několikrát soudně trestán, kromě jiného ho Krajský soud v Plzni odsoudil za vraždu. V případě prokázání viny mu hrozí pět až dvanáct let vězení.

Foto: Policie ČR

Auto, kterým řidič najel do muže.

Reklama

Výběr článků

Načítám