Hlavní obsah

Na jihomoravských silnicích v sobotu zemřeli dva lidé

Právo, vtk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Životy dvou lidí si vyžádaly v sobotu na jižní Moravě dopravní nehody, které se staly u Sobůlek na Kyjovsku a v Novém Přerově na Znojemsku. Na místě první kolize našli hasiči v havarovaném autě mrtvého řidiče. Ve druhém případě podlehla zraněním žena, kterou za dosud nejasných okolností srazilo auto. Právu to řekl mluvčí hasičů Jan Dvořák.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Ilustrační foto

Článek

Nehoda u Sobůlek byla nahlášena v sobotu o půl druhé ráno. Řidiči tam našli auto havarované do stromu. Ve vozidle seděl mrtvý muž.

Kvůli podezření, že necestoval ve vozidle sám, pátrali hasiči v okolí nehody po další osobě. Nikoho ale nenašli. Policie nakonec zjistila, že cestoval sám. S největší pravděpodobností nepřizpůsobil svoji jízdu stavu namrzlé vozovky.

O půl šesté večer vyjeli hasiči z Mikulova a Drnholce do Nového Přerova k nehodě osobního automobilu s chodkyní.

„Společně se záchrannou službou ji resuscitovali několik desítek minut. Přes veškerou snahu žena zemřela,“ doplnil mluvčí. Po příčině neštěstí pátrají dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám