Hlavní obsah

Hasiči našli po požáru bytu v křesle mrtvou seniorku

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hasiči v pondělí odpoledne likvidovali požár bytu v pražských Jinonicích. Po jeho uhašení našli v pokoji mrtvou devadesátiletou ženu.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár bytu v Praze nepřežila seniorkaVideo: Novinky

 
Článek

Oznámení o požáru bytu v Butovické ulici přijali hasiči na tísňové lince okolo 14. hodiny. „Na místo vyjely tři jednotky hasičů. Po příjezdu jsme k zásahu nasadili jeden vodní proud,“ řekla Novinkám mluvčí hasičů Pavlína Adamcová.

Po několika minutách našli hasiči v bytě mrtvou seniorku. Podle informací Novinek měla v době požáru sedět v křesle. Není jasné, zda zemřela při požáru, nebo předtím, než hořet začalo.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Mohu potvrdit, že jsme v bytě nalezli osobu bez známek života, u níž konstatoval přivolaný lékař smrt,“ doplnila později mluvčí.

Na místo dorazili kriminalisté, kteří se budou smrtí ženy zabývat. Přesná příčina požáru a výše vzniklé škody jsou předmětem dalšího vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám