Hlavní obsah

Lékaři začnou zítra probouzet zpěváka Hrůzu z umělého spánku

• Aktualizováno

Lékaři Městské nemocnice Ostrava by se měli už zítra pokusit poprvé probudit zpěváka Michala Hrůzu z umělého spánku. Zpěvák utrpěl těžké poranění mozku s vnitřním krvácením při rvačce ve Stodolní ulici v Ostravě. V souvislosti s útokem policie obvinila dva mladíky z vydírání.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zpěvák Michal Hrůza

Článek

Ačkoliv nemocnice na přání rodiny údaje o zdravotním stavu zpěváka neposkytuje, informace o chystaném zákroku unikly, informoval server Týden.cz.

Policie mezitím v pátek dopadla dva mladíky ve věku 18 a 19 let, které podezřívá z toho, že ve čtvrtek brzy ráno ve Stodolní ulici zpěváka napadli a zbili. [celá zpráva]

Mladíci byli podle ČTK obviněni z vydírání, policisté však k případu nechtějí nic zveřejňovat. "Můžeme pouze konstatovat, že podezřelí byli obviněni, hrozí jim až 12 let vězení a prostřednictvím státního zástupce jsme požádali o jejich vzetí do vazby," řekl mluvčí ostravské policie Petr Svoboda.

O vazbě bude Okresní soud v Ostravě rozhodovat ještě v sobotu.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Místo, kde Michal Hrůza asi po potyčce zůstal ležet.

Hrůza se dostal do konfliktu s několika lidmi před jedním z podniků ve Stodolní ulici. Tam šel s přáteli po koncertě konaném během Festivalu v ulicích.

Videoklip: Michal Hrůza - Namaluj svítání

Hrůza původně působil jako frontman kapely Ready Kirken, s níž vydal čtyři alba s řadou hitů jako Zejtra mám, 1 1 či Krasohled. V roce 2006 musel z rozhodnutí spoluhráčů kapelu opustit. Na koncertech ale dosud stále hrál písně z repertoáru své bývalé kapely. Je také autorem písně ze seriálu Vyprávěj a hudby k filmu Lidice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám