Hlavní obsah

Zpěvák Michal Hrůza stále ve vážném stavu, nikdo z kapely útok asi neviděl

– Ostrava
Právo, hon

Policie dosud nikoho neobvinila z útoku na populárního zpěváka a skladatele Michala Hrůzu, který skončil v noci na čtvrtek ve velmi vážném stavu a s velmi nejistou prognózou v Městské nemocnici Ostrava. Zpěvák je ve stabilizovaném stavu a nemocnice na přání rodiny odmítá poskytovat informace o jeho stavu. Jisté je jen to, že zpěvák žije a nikdo z členů jeho kapely nebo přátel, kteří s ním ve Stodolní ulici byli, útok přímo neviděl.

Foto: Milan Malíček, Právo

Michal Hrůza

Článek

„Stále platí naše včerejší vyjádření, že na přání rodiny se nebudeme ke stavu pacienta vyjadřovat,“ konstatovala pouze mluvčí nemocnice Magda Otáhalová.

Podle zdroje blízkého Michalu Hrůzovi se zpěvák se svými kolegy muzikanty vydal v noci na pátek do barů ve Stodolní ulici poté, co odehráli koncert na Festivalu v ulicích. V době, kdy zpěvák zůstal ležet na zemi se zraněním na hlavě, už ale na místě nikdo z jeho kolegů nebyl.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Místo, kde Michal Hrůza asi po potyčce zůstal ležet.

Rvačka propukla přímo v ulici nedaleko baru Dublin Pub. „Vůbec netuším, co se tam stalo. Jenom vím, že tam byl nějaký incident, ke kterému přijeli policajti,“ řekla Právu obsluha baru.

Policie zatím nikoho neobvinila

Kriminalisté zatím vyslechli svědky, kteří se po ulici pohybovali, ovšem zatím nemají žádnou informaci, která by je opravňovala někoho konkrétního obvinit.

„Prověřování probíhá standardním způsobem, kolegové na případu pracovali i v noci. Zatím ale nemáme nové informace vhodné ke zveřejnění,“ konstatovala policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Pachateli hrozí podle jejího předešlého vyjádření trest odnětí svobody na tři až deset let.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám