Hlavní obsah

Motorkář vjel do protisměru pod kola traktoru, první pomoc byla marná

Právo, ČTK, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná
Aktualizováno

Osmatřicetiletý motorkář se v pondělí večer v Novém Bohumíně na Karvinsku srazil s traktorem. Utrpěl závažná poranění hlavy, kterým na místě podlehl. Na hlavě neměl helmu.

Foto: Policie ČR

Motorkář usedl za stroj bez helmy.

Článek

O průběhu nehody informovala v úterý ráno mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková. „Traktorista ve věku 46 let se snažil střetu zabránit strhnutím řízení a prudkým bržděním, bohužel nehodě již nezabránil. Motorkář utrpěl zranění, která nebyla slučitelná se životem, a na místě zemřel,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR

Traktorista se ještě pokusil zastavil, střetu ale nezabránil.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl doplnil, že motorkář už v době příjezdu sanitky nejevil známky života.

"Při střetu s traktorem utrpěl poranění hlavy, která byla neslučitelná se životem, a podlehl jim bezprostředně po nehodě. Posádka záchranné služby už muži nemohla pomoci a zasahující lékař byl nucen konstatovat jeho smrt," řekl.

Celková škoda byla předběžně vyčíslena na 90 tisíc korun. „Od začátku letošního roku je motorkář v pořadí již třetí obětí dopravní nehody se smrtelnými následky na Karvinsku,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám