Hlavní obsah

Na Mělnicku našli zastřeleného muže u havarovaného auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté na Mělnicku od pátku vyšetřují nález těla muže na odlehlé cestě nedaleko havarovaného vozidla. Podle informací Novinek měl muž střelné zranění, podle policie jde o sebevraždu.

Policie na Mělnicku našla zastřeleného řidiče. Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nálezu došlo na silnici vedoucí od Cítova do Vliněvsi, která se táhne kolem železniční trati a jezer z pískovny. Záchranná služba a policie na místo vyjížděly po dvanácté hodině odpoledne.

„Na místě šetříme pravděpodobnou sebevraždu muže. Může to zřejmě souviset s dopravní nehodou. Muž nebyl ve vozidle, přivolaný lékař na místě vyloučil cizí zavinění,“ řekl Novinkám mluvčí policie Pavel Truxa.

Tělo muže bylo nalezeno až o několik desítek metrů dál od nehody mimo silnici. Na místě pracovali také kriminalisté a technik, který okolí prohledával s detektorem kovů.

Partnera expřítelkyně lákal ke hřbitovu. Stíhaný mladík v podmínce chystal podle policie i třetí vraždu

Krimi

Mluvčí záchranářů Monika Nováková potvrdila, že záchranná služba vyjížděla původně k dopravní nehodě. „Na místě se nacházela osoba se zraněním neslučitelným se životem. Na místo vyjel koroner,“ dodala.

Osobní auto podle záběrů narazilo čelně do vzrostlého stromu, policie vůz nechala odtáhnout.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nabourané auto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám