Hlavní obsah

Řidič kamiónu, obviněný ze smrti čtyř lidí, je ve vazbě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Soud vzal do vazby sedmadvacetiletého řidiče polského kamiónu, který je podezřelý ze zavinění tragické nehody u Obědovic na Hradecku. Minulý čtvrtek při ní zahynuli čtyři lidé. V případě prokázání viny hrozí řidiči kamiónu až šest let vězení.

Foto: Jiří Bednář, Právo

Vrak zdemolovaného vozu.

Článek

Nehoda se stala na silnici I/11 mezi obcemi Káranice a Obědovice. Podle policie nehodu zavinil řidič polského kamiónu značky DAF, který zřejmě předjížděl dodávku v místě, kde platí zákaz předjíždění. [celá zpráva]

V troskách vozu neměla čtveřice šanci přežítVideo: Jiří Bednář, Právo

Řidič kamiónu se nestačil vrátit do svého pruhu a bočně se srazil s protijedoucí Škodou Felicia, kterou náraz roztočil a odhodil do protisměru přímo před projíždějící kamión Scania. Felicia i scania po srážce skončily v příkopu.

Při srážce zemřeli čtyři muži z felicie ve věku 18 až 30 let, osmadvacetiletý muž byl z auta po nárazu vymrštěn a skončil s těžkými zraněními v péči lékařů. Silnice byla v místě nehody kvůli vyšetřování a odstraňování vraku vozu zhruba deset hodin uzavřená.

Reklama

Výběr článků

Načítám