Hlavní obsah

Národní informační kampaň k očkování Udělejme tečku startuje

Dobrovolnická iniciativa komunikačních agentur a expertů Cesta ven dokončila národní informační kampaň k očkování nazvanou Udělejme tečku. Analytická východiska kampaně, její fáze, vizuální podobu, televizní spoty a nasazení v médiích představí na tiskové konferenci 12. dubna.

Živě: Národní informační kampaň k očkování Udělejme tečku startujeVideo: ČTK

 
Článek

Iniciativa bude informovat, jakým způsobem bude kampaň šířena ve spolupráci s komunitami, influencery, profesními svazy, zájmovými sdruženími, kraji a firmami. Pro tyto a další organizace iniciativa připravila on-line platformu, na níž budou volně k dispozici všechny prvky kampaně, které si mohou zájemci adaptovat pro vlastní potřeby a podpořit tím zájem o očkování.

Práci zahájila na přelomu roku, kdy nejprve na základě výzkumů veřejného mínění, hloubkových rozhovorů, konzultací s lékaři a několika dotazníkových šetření vzniklo strategické zadání kampaně.

Na zpracování návrhu pracovalo od začátku ledna 16 komunikačních agentur. Z těchto návrhů odborná porota složená z předních marketingových expertů vybrala nejlepší čtyři. Komunikační koncepty byly otestovány na vzorku populace a na základě výsledků iniciativa dopracovala návrh založený na motivu tečky.

 Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám