Hlavní obsah

V obchodním centru Galerie Butovice vyřídíte vše pod jednou střechou - od pestrého nakupování až po vyzvednutí zásilky na poště

Novinky, Galerie Butovice

Navzdory nepříznivé situaci dnešní doby, otevřelo obchodní centrum Galerie Butovice několik nových obchodů a rozšířilo svou pestrou nabídku o další služby. Pohodlně na jednom místě můžou nyní zákazníci převzít zboží v AlzaBoxu, vyzvednout balíky na nové pobočce České pošty a nakoupit v jednom z nedávno otevřených obchodů.

Foto: Galerie Butovice

V obchodním centru Galerie Butovice vyřídíte vše pod jednou střechou - od pestrého nakupování až po vyzvednutí zásilky na poště.

Článek

Přátelské, moderní, pulzující obchodní centrum je oblíbeným místem pro setkávání a nakupování nejen všech obyvatel Prahy 13 a blízkého okolí, ale i pracovníků z nedalekých kanceláří, kteří se sem vydávají mimo jiné na výtečné obědy.

Pro místní obyvatele obchodní centrum neustále doplňuje nové služby, aby mohli vše pohodlně vyřídit na jednom místě. Galerie Butovice za poslední tři měsíce pronajala celkem 1573 m2 a s otevřenou náručí přivítala 9 nových prodejen a poskytovatelů služeb. Nově tak zde najdete například AlzaBox, čistírnu oděvů CLEANY nebo provozovnu SPORT AND STYLE OPTICS s kvalitními slunečními a sportovními brýlemi. Velkým přínosem pro zákazníky je také nedávno otevřená pobočka České pošty. Stačí si ji zvolit jako svou ukládací poštu a vyzvedávání doporučených zásilek či balíků budete moci vždy spojit s příjemným nakupováním.

V obchodním centru Galerie Butovice již najdete i dlouho očekávaný obchod ACTION, který přinesl široký sortiment od oblečení přes hračky až po bytové doplňky, a to za nejnižší ceny. Přijít podívat se můžete i do nové prodejny RONNIE pro všechny aktivní sportovce, jež se otevřela na začátku listopadu v prvním patře. Naleznete v ní především široký výběr doplňků sportovní a zdravé výživy, zakoupit zde můžete ale také rukavice, opasky, bandáže, odborné publikace a drobné posilovací a rehabilitační pomůcky. V lednu obchodní centrum přivítalo také NEJČI Nábytek, českého specialistu na sedačky, kuchyně a ložnice. V oblíbeném klenotnictví APART, které patří mezi lídry v oblasti prodeje šperků a hodinek v celé střední Evropě, pak seženete dárek pro každou příležitost. Od Nového roku si mohou zákazníci vychutnat jeden z ovocných nápojů, fresh juiců a zmrzlin v nejovocnějším stánku FRUITISIMO umístěného v přízemí. Širokou nabídku food courtu doplnilo bistro SAFÍR, které zákazníkům nabízí pokrmy jen z pečlivě vybraných a čerstvých surovin. Jejich speciální gyros je připravovaný pouze z masa od českých chovatelů.

OC Galerie Butovice ukázalo novou tvář

Foto: Galerie Butovice

V obchodním centru Galerie Butovice vyřídíte vše pod jednou střechou - od pestrého nakupování až po vyzvednutí zásilky na poště.

Kromě nových obchodů a služeb či zajímavých akcí obchodní centrum od podzimu loňského roku potěšilo zákazníky také zbrusu novým vizuálním stylem, který se prolíná napříč celou jeho komunikací navenek. Nyní je pestřejší, optimističtější a barevnější. A samozřejmě je připraveno se s vámi spojit i online. Sledujte jeho Instagram, Facebook, YouTube nebo LinkedIn, ať vám nic neuteče!

OC Galerie Butovice jde s dobou, a tak právě prochází procesem digitalizace, v rámci které začaly nákupní pasáž zdobit moderní digitální kiosky a obrazovky, které postupně nahradí všechny stávající propagační plochy.

Sociálními sítěmi ale přítomnost Galerie Butovice v digitálním prostředí zdaleka nekončí. V únoru připravuje spuštění aplikace Moje Galerie Butovice s věrnostním programem, v rámci kterého si budou moci zákazníci vybírat z pestré nabídky odměn. A zaměstnanci okolních administrativních budov se dočkají rovněž aktualizace oblíbeného VIP programu.

Vedle celé řady novinek ale zůstává jedna zásadní věc, kterou Galerie Butovice naopak rozhodně měnit nehodlá. Nadále chce být především místním komunitním nákupním centrem, pro které jsou na prvním místě jeho zákazníci – rezidenti a pracovníci z blízkého okolí.

Výběr článků

Načítám