Hlavní obsah

Takto vypadá nový bateriový program pro profesionály od Kärcheru

Novinky, Kärcher

Bateriový pohon je trendem současnosti a získává si stále větší oblibu v různých oblastech použití. Společnost Kärcher nabízí bateriové produkty ve svém portfoliu více než 30 let. Nyní představuje širokou nabídku AKU techniky pro profesionály.

Foto: Kärcher

AKU program pro profesionály od společnosti Kärcher

Článek

Široké portfolio AKU produktů

Kdo se rozhodne používat bateriovou techniku, má dnes již velký výběr v oblasti produktů pro dům a zahradu v řadě Kärcher Home & Garden. S bateriovým programem Kärcher Battery Power+ výhradně připraveným pro potřeby profesionálů je nyní možné vybírat mezi produkty určenými pro profesionální úklid či údržbu a úpravu zeleně. AKU program pro profesionály Kärcher se vyrábí ve dvou platformách (18 V nebo 36 V) a srdcem samotných baterií jsou lithium-iontové články, které dodávají ten správný výkon pro každé zařízení.

Foto: Kärcher

Baterie Kärcher Battery Power+ s technologií reálného času

Skvělý výkon a technologie reálného času

Baterie Battery Power a Battery Power+ jsou navrženy pro co nejefektivnější využití. Jsou odolné proti nárazu, vodotěsné (IPX5), mimořádně výkonné a až o 50 procent rychleji nabité než lithium-iontové baterie běžně dostupné na trhu. Jsou kompatibilní se všemi pracovními stroji na bateriový pohon v dané platformě, lze tedy například využít jednu baterii pro celé portfolio AKU pomocníků. Vestavěná elektronika se neustále stará o stav baterie a dokáže zamezit jejímu přetížení, přehřátí, nebo naopak hlubokému vybití. Baterie jsou vybaveny přehledným LCD displejem a technologií reálného času, díky které je vždy vidět aktuální kapacita baterie v procentech, během práce je na displeji zobrazen zbývající čas výdrže baterie v závislosti na připojeném zařízení a při nabíjení zbývající čas do plného dobití baterie, to vždy na minutu přesně.

Foto: Kärcher

Profesionální bateriový vysokotlaký čistič Kärcher HD 4/11 C

Profesionální bateriová úklidová technika

V nabídce úklidové bateriové techniky pro profesionály naleznete například AKU vysavače, které si poradí se suchými i mokrými nečistotami, nebo kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním nečistot pro suché a neklouzavé podlahy ihned po vyčištění. Největším překvapením nabídky je první profesionální bateriový vysokotlaký čistič Kärcher HD 4/11 C, který lze napájet hned dvěma bateriemi současně, to zaručuje vysoký čisticí výkon a dlouhou dobu chodu.

Foto: Kärcher

AKU zahradní technika pro profesionály Kärcher s 36V technologií

Bateriová zahradní technika - řešení pro parky a města

Dalšími produkty pro profesionální použití je komplexní nabídka zahradní techniky s bateriovým napájením a 36-V technologií. Tyto stroje nabízejí stejně silnou alternativu k zařízením poháněných benzinovým motorem i v segmentu péče o parky a čistotu měst, navíc mají nulové CO2 emise, nižší vibrace, nižší náklady na údržbu a jsou připraveny k provozu během pár sekund. Další výhodou je jejich nižší hlučnost, která se osvědčí při používání v oblastech citlivých na hluk jako jsou např. obytné oblasti, okolí škol a nemocnic. Bateriová sekačka, motorová pila nebo fukar na listí jsou jen příklady z celé řady bateriové zahradní techniky pro profesionály od společnosti Kärcher.

Více na www.karcher.cz.

Výběr článků

Načítám