Hlavní obsah

Snadná investice? Do Prahy přichází koloběžky, na kterých můžete vydělávat

Novinky, re.volt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říkáte si, že jednoduchý výdělek bez práce musí mít háček? Ne nutně. Ekologickou dopravu po městě doplní svými koloběžkami česká společnost re.volt. A vy se můžete nejen projet, ale ještě na tom vydělat!

Foto: re.volt

Snadná investice? Do Prahy přichází koloběžky, na kterých můžete vydělávat.

Článek

Volty dobíjející „rebelanti“ z Ostravy už mají v této oblasti hodně zkušeností díky své stáji elektrických aut, skútrů a motorek k vypůjčení. Teď přicházejí s nejjednodušším a nejpraktičtějším způsobem přibližování – koloběžkou. S tou se už řada obyvatel hlavního města setkala. V čem je ta od re.voltu jiná a lepší?

Koloběžka, která vám vydělává

Tou největší výhodou je určitě to, že na ní můžete nejen jezdit, ale i vydělávat z pohodlí domova. Jak to? Díky projektu „Kup koloběžku a vydělávej“ si můžete jednu či více koloběžek sami koupit. Re.volt se pak za paušální poplatek postará o všechny náležitosti, jako je provoz, údržba, dobíjení nebo příspěvku do vlastního fondu havarijního pojištění.

Až tisícovka měsíčně a kredit na jízdy

Nemusíte tím pádem nic řešit a jednou za čtvrt roku vám přijde „výplata“. A na kolik si můžete přijít? I při střízlivých odhadech 2,5 jízdy denně (podle konkurence běžně i 4 denně) to dělá až 1137 Kč za měsíc. Takové peníze vám jen tak nějaká investice nezaručí – už vůbec ne klasické spoření u banky. Navíc dostanete 250 kreditů na svůj účet, které můžete sami projezdit, jak je libo.

Foto: re.volt

Jak bude moje koloběžka vypadat?

Pokud nebudete chtít pokračovat, můžete si koloběžku po 12 měsících vzít zase zpátky. A protože holky a kluci z re.voltu svému projektu opravdu věří, máte jistotu, že zaplatíte pouze pořizovací cenu koloběžky a ne víc – pokud by si během nějakého měsíce nevydělala na svůj provoz, uhradí re.volt vše ze svého.

Jak bude moje koloběžka vypadat?

Dobrá otázka! Kromě moderního designu má velmi jednoduchou konstrukci, u které lze cokoliv včetně baterky ihned vyměnit. Nehrozí tedy žádné prodlevy. Navíc si ji můžete sami originálně pojmenovat a doplnit vzkazem přímo na konstrukci. Lidé tak mohou jezdit například „Střelou“ nebo „Pepovou koloběžkou“, která jim popřeje šťastnou cestu nebo třeba oznámí, že milujete Míšu.

Bezpečný a ohleduplný provoz

S pražskými kostkami si poradí díky bezdušovým, 10palcoovým kolům a samozřejmě je důkladně zajištěná i proti krádeži pomocí gyroskopu, GPS senzoru, alarmu a zámku brzd. Nikdo s ní tedy jen tak neuteče, aniž by to nebylo vidět a slyšet široko daleko. Nešetrné zacházení také výrazně snižuje noční režim, který zamezuje půjčování mezi půlnocí a pátou ráno.

Foto: re.volt

Až tisícovka měsíčně a kredit na jízdy

Není tajemstvím, že tento princip městské dopravy vyvolává i obavy. Proto re.volt úzce spolupracuje s městskými částmi a důsledně dodržuje zásady zodpovědného sdílení.

Další informace najdete přímo na stránkách re.voltu, kde se můžete případně doptat na cokoliv, co vás o koloběžkování zajímá. Šťastnou cestu!

Výběr článků

Načítám