Hlavní obsah

Revoluční pomocník do každé firmy, e-mark konečně na trhu

COLOP e-mark je první plně barevné elektronické razítko na světě. Nenechte se ale zmást pojmem razítko, e-mark umí daleko více než klasická razítka, jaká znáte například z pošty. Vytiskne totiž cokoli, co vás jen napadne.

COLOP e-mark

Článek

COLOP e-mark v sobě spojuje výhody klasického razítka a stolní tiskárny. Od tiskáren se naučil tisknout cokoli a plně barevně, razítka ho zase naučila mobilitě. Jak to funguje? Propojíte e-mark s aplikací ve vašem smartphonu, tabletu nebo počítači, navrhnete otisk, odešlete do zařízení a ladným pohybem do strany tisknete. Jednoduché že?

K tisku e-mark využívá speciálně navrženou inkoustovou cartridge, která je schopná kombinací tří barev vytisknout text či obrázek v jakémkoli odstínu a poradí si i s fotografií. Tím to ale samozřejmě nekončí. Součástí e-marku je i funkce automatického číslování, data a času a dokáže vygenerovat i čárový nebo QR kód.

Potisk obálek s COLOP e-mark

Marketingový nástroj

Kde všude můžete e-mark využít? Obecně lze říci, že všude tam, kde potřebujete oslovit zákazníka či obchodního partnera jedinečným personalizovaným sdělením. Máte například e-shop a chtěli byste poznačit zásilky logem firmy? Nemusíte používat drahé izolepy s vaším logem, místo toho stačí jednoduchý pohyb do strany a je hotovo. Navíc můžete přidat osobní vzkaz, který rozhodně potěší. Fantazii se meze nekladou.

COLOP e-mark vám umožňuje tisknout na každý savý povrch, proto jej využijí například i svatební agentury. Jedinečné potisky stužek, ubrousků či ubrusů? I s tím si e-mark poradí a dokreslí jedinečnou atmosféru svátečních chvil.

S COLOP e-mark můžete tisknout cokoli kamkoli chcete.

Skvělým pomocníkem se stane i v případě, že potřebujete rozeslat vánoční přání. Natisknete jím nejen logo na obálky, ale i celou kartičku s přáním. Každému příjemci ji navíc můžete vyladit na míru a zanechat tak otisk nejen na papíře, ale i v paměti obchodních partnerů či zákazníků.

Využití samozřejmě najde i při pořádání jiných eventů, jako jsou například firemní večírky. Zanechte každému hostovi individuální vzkaz. Poznačit můžete například i příbory s dřevěnými střenkami. Ano e-mark tiskne i na dřevo!

Potisk dokumentů

Pomocník do kanceláře

Kromě toho můžete e-mark samozřejmě využít i pro kancelářskou práci a nahradit jím všechna klasická razítka, která používáte. Stane se pro vás neocenitelným pomocníkem, kterého budete denně brát do ruky, a práce s ním vás bude bavit.

Dopředu si můžete připravit až čtyři otisky a následně je jednoduchým poklepáním mezi sebou přepínáte. Napájený je spolehlivou baterií, která ve stálém provozu vydrží až 4,5 hodiny. Nemusíte se tedy bát, že vás zklame.

Otisk na krabici

Kde e-mark získat?

Není nic jednoduššího! Stačí zavítat na e-shop společnosti COLOP, kde se dozvíte další informace, a pokud ve vás e-mark už nyní zanechal otisk, jednoduše objednáte.

Diplomy, certifikáty a mnoho dalšího.

Výběr článků

Načítám