Hlavní obsah

Proč více peněz znamená více testosteronu?

Zdá se, že peníze nehrají prim v našich životech pouze jako platidlo, ale jsou také zdrojem zvyšující se hladiny testosteronu. Jak je to vůbec možné?

Foto: Shutterstock

Více testosteronu - více peněz?

Článek

Peníze vs. testosteron!  V podstatě je to velice jednoduché. Peníze jsou forma směnného obchodu. Jejich množství odpovídá míře našeho blahobytu. Směnit je můžeme za komoditu nebo službu, kterou si chceme udělat radost.

Jejich nedostatek nám působí nemalé nesnáze. Jejich dostatek již zmíněný blahobyt. Ale nejen to. Jde o to, že finanční úspěch u mužů dokáže v jejich těle vyprodukovat vyšší hladinu testosteronu. Peníze jim dodávají sebevědomí, což má za následek vyšší hladinu testosteronu. Možná je to pozůstatek po dobách, kdy byl muž lovec a kořist pro něj znamenala to, co pro současného muže peníze.

A aby se kruh uzavřel, muži s vyšší hladinou testosteronu dokážou lépe bojovat sami za sebe a snáze se prosazují nejen ve společnosti ostatních mužů, ale i v pracovním prostředí. Výsledkem tak může být více peněz do rodinného rozpočtu!

Začarovaný kruh

Alespoň tak to vzdáleně vypadá. Tedy když nejsou peníze, není testosteron a obráceně. Když není testosteron, nejsou peníze. Abychom učinili spravedlnosti zadost a rozběhli perpetuum mobile vašeho rodinného štěstí, ale i rodinného rozpočtu, máme pro vás nabídku, kterou prostě nejde odmítnout. Zkrátka a dobře. Máme pro Vás měsíční balení ProMan Plus, které by mělo vyřešit problém s nízkou hladinou testosteronu Vás samotného / případně Vašeho partnera. Především ho ale pro Vás máme zdarma! Ještě se ale podívejme na to, jak se projevuje nízká hladina testosteronu u mužů po třicítce.

Co je testosteron?

Mužský hormon, který produkuje mužské spermie. Jeho nedostatek se ale projevuje napříč celým tělem formou:

  • únavy,
  • úbytku fyzické energie,
  • poklesu psychické výkonnosti,
  • poklesu libida (sexuální touhy),
  • zvyšující se nadváhy,
  • ztráty svalové hmoty,
  • návalů melancholie a depresí.

500 000 prodaných balení!

Využijte si tedy příležitost otestovat si zdarma měsíční balení produktu ProMan Plus, kterého se prodalo již na 500 tisíc balení. Balení můžete získat zcela zdarma. Podíl Vaší účasti spočívá jen v úhradě poštovného 49 korun. Žádné jiné, tedy ani skryté náklady Vás nečekají. Balíček se navíc vejde do vaší poštovní schránky, takže se nemusíte trmácet nikam na poštu. Zkusíte jednou a už nebudete chtít přestat, uvidíte. Také jsme jen vyzkoušeli a život dělíme na život před ProMan Plus a život plný energie po něm. Klikněte sem, objednejte si balení zdarma a uvidíte sami.

Výběr článků

Načítám