Hlavní obsah

Plachta na bazén zabrání nejen padání nečistot do vašeho bazénu

Novinky, Jabor pro, s.r.o.

Podzim se neúprosně blíží a s ním jsou spojené také starosti s padáním listí a dalších nečistot do vašeho bazénu. Řešením je zakrytí bazénu v podobě bazénové plachty, jejíž správný výběr je nutné řádně promyslet. Chcete-li aby vám plachta sloužila po mnoho let, je vhodné vybírat plachtu od kvalitního výrobce a to ideálně vysocepevnostní.

Foto: Jabor pro, s.r.o.

Zakázková výroba zakrytí bazénů a opláštění pergol

Článek

Kvalitní bazénová plachta zabrání nejen padání listí a nečistot do bazénu, ale velice dobře poslouží také v případech, kdy na plachtu vběhne váš domácí mazlíček či dítě. Vysocepevnostní plachty na bazén je možno využít pro bazény všech tvarů a velikostí, včetně bazénů atypických.

Foto: Jabor pro, s.r.o.

S bazénovou plachtou nemusíte před zimou vypouštět celý bazén

Plachta na bazén nabízí mnoho výhod

Dle pana Lukáše Jabora, majitele společnosti Jabor pro s.r.o., která má se zakázkovou výrobou plachet na bazén 30leté zkušenosti, lze s bazénovou plachtou dosáhnout také značných úspor nákladů za vodu. Bazén totiž není nutné před zimou vypouštět kompletně, ale pouze pod úroveň trysek. Jejich bazénové plachty jsou navíc vybaveny průtokovým sítem, které dovoluje vodě odtékat z povrchu plachty do bazénu a nečistoty zachycuje na povrchu plachty. Každá bazénová plachta je vybavena úchyty vyrobenými ze zátěžových gum, které jsou k bazénu ukotveny zajišťovacími kolíky z nerezové oceli.

Foto: Jabor pro, s.r.o.

Propustné síto propustí vodu do bazénu a zadrží nečistoty na plachtě

Pří výběru plachty dbejte na důslednou kontrolu materiálu

Jakou bude mít plachta výdrž a zda se investice do ní vyplatí, vám napoví především materiál a stupeň zatížení plachty. Plachty na bazén od společnosti Jabor pro s.r.o. jsou například vyráběny ze špičkových německých materiálů a mají zatížení až 100kg/1m2. Životnost plachet dosahuje až 15 let, což je bezkonkurenčním řešením v porovnání s jinými alternativami.

Foto: Jabor pro, s.r.o.

Plachtu lze na míru vyrobit pro jakýkoliv typ pergoly

S kvalitní plachtou si prodloužíte také léto na pergole

Z vysocepevnostních plachet se vyrábí nejen plachty na bazény, ale rovněž oblíbené plachty na pergoly. Pokud tedy i vy patříte mezi ty, kteří rádi tráví pod pergolou volný čas, je opláštění pergoly velice zajímavým řešením, jak si prodloužit léto. Kromě toho, že všechny plachty na pergoly jsou vysocepevnostní, jsou svařovány vysokofrekvěnčním způsobem, který garantuje maximální pevnost svárů při zátěži až 150 kg/m2. Rodinná společnost Jabor pro s.r.o. působí na trhu již 30 let a její divize KVALITNÍ PLACHTY je v oblasti výroby plachet jediným držitelem prestižní značky kvality CZECH MADE.

Foto: Jabor pro, s.r.o.

Kvalitní plachta na pergolu je dlouhotrvajicím e ekonomickým řešením

Rozdíl mezi vnitřní a venkovní teplotou až 20°C

Pokud je pergola plně zakrytá a vnitřní prostor pergoly je vytápěn, lze dosáhnout rozdílu teploty mezi vnitřním a venkovním prostorem až o 20°C. Povrch plachet je lakovaný a dovoluje tedy velice snadnou údržbu (dostačující je otírání vlhkým hadrem). Díky propracovanému systému je možno opláštění pergoly velice jednoduše namontovat i demontovat. V poměru cena / výkon se jedná o bezkonkurenční řešení v oblasti zakrytí Vašich venkovních prostor.

Výběr článků

Načítám