Hlavní obsah

Ojeté vozy z operativního leasingu zlevnily o čtvrtinu

Novinky, ALD Automotive s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koupě ojetého vozu z operativního leasingu se stala jistou volbou bezpečného a výhodného nákupu. A to nejen proto, že za poslední roky ceny těchto aut výrazně klesly, ale především proto, že si zachovávají veškeré výhody.

ALD Automotive s.r.o.

Článek

Jiří Janda, Remarketing Manager ALD Centra ojetých vozů, k tomu říká: „Za poslední 3 roky registrujeme každoroční navýšení prodejních výsledků. Například oproti roku 2009 je to více jak 37 %. Velký podíl na tom má bezesporu jak výhodná cenová nabídka, tak zachování veškerých výhod spojených s koupí vozu z operativního leasingu. Patří k nim především stáří auta (naše vozy jsou nejčastěji tříleté), průhledná historie a pravidelný servis.

Samozřejmostí je, že všechny vozy jsou po prvním majiteli.

Před 3 - 5 roky si zákazník kupoval 3letou Škodu Octavii 1,9TDi za více jak 300 000 Kč, nyní je to o více jak 25 % méně. Nejvíce se prodávají české značky Škoda Octavia a Škoda Fabia v dieselové motorizaci. Dále jsou to značky Ford, VW, Peugeot a Toyota. Mezi luxusními vozy je největší poptávka po modelu Audi A4 a Audi A6, dále BMW a Mercedes-Benz.

ALD Automotive neživí prodej ojetin, ale služby spojené s operativním leasingem. Proto si můžeme dovolit takové ceny, které zaujmou i klasické autobazary (v loňském roce jsme těmto subjektům prodali více jak 600 vozů). To jen dokazuje výhody koupě pro konečného spotřebitele.

Za poslední roky se zvýšila i poptávka po financování našich vozů. Jako leasingová společnost připravíme financování každému na míru. Splátky neobsahují zbytečné navýšení o provizi, které je běžné v klasickém autobazaru. Vzhledem k tomu, že ALD Automotive v ČR financuje více jak 15 000 vozů, mohou výhodné sazby pojištění vyplývajících z velkoodběratelských slev využívat i naši koncoví zákazníci.“

ALD Centrum ojetých vozů, U Stavoservisu 527/1 Praha 10, tel.: 955 525 000, www.firemniauta.cz

Související témata:

Výběr článků

Načítám