Hlavní obsah

Milujete líčení? Dbejte na kvalitní čištění pleti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy každého věku alespoň občas využijí možnost zkrášlit svůj vzhled make-upem. Trendy světových make-up artistů se neustále mění a přinášejí inovace do našeho beauty rituálu a způsobu čištění pleti. Líčení se ale pro některé lidí může stát i životním stylem, co to ale dělá s naší pletí a jak ji máme udržet ve skvělém stavu?

Foto: Foreo

Čištění pleti při líčení

Článek

Líčení se ale pro některé lidí může stát i životním stylem, kdy aplikací produktů tráví i několik desítek minut denně. Co to ale dělá s naší pletí a jak ji máme udržet ve skvělém stavu? Mezi podzimními trendy se objevují odvážné grafické linky, výrazné kouřové líčení v pestrých barvách sahá téměř až k obočí, další novinky s inovativními texturami vidíme v televizních kampaních. Při líčení však pleť poměrně trpí. Póry se zanášejí, čímž přispívají ke vzniku zánětů a pupínků, citlivá kůže může reagovat i ekzémy. Navíc čím silnější máme make-up a čím více barev na obličej naneseme, tím těžší je jej pořádně vyčistit. Nečistoty na něm pak zůstávají a ještě podporují vznik nedokonalostí, ale také mohou urychlovat stárnutí.

Foto: Foreo

FOREO LUNA 2 – ideální přístroj pro čištění pleti denně i po sportu

Jak nám pomůže čisticí kartáček na pleť?

Pokud se líčíme, musíme dbát i na kvalitní péči a zvláště pak se zaměřit na důkladné čištění pleti, a to nejen ráno i večer. Při sportu se potíme a přestože je to důležitá funkce našeho těla pro odstranění toxinů a nečistot, může způsobit zanesení pórů a vznik akné. Abychom měli jistotu, že je naše pleť opravdu dokonale vyčištěná i po sportovních aktivitách, měli bychom zahrnout do svých beauty rituálů i čisticí kartáček na pleť. Při jeho výběru však musíme být opatrní a dbát na maximální kvalitu. Švédská technologická značka FOREO představuje osvědčený čisticí kartáček na pleť LUNA 2, vyrobený z vysoce hygienického silikonu, jehož měkké štětinky dokáží odstranit všechny nečistoty a velmi šetrně pokožku vyčistit až do hloubky, aniž by nám ji podráždil. Poradí si i s ucpanými póry, a navíc si jej můžeme vzít i do sprchy. Je totiž voděodolný.

Foto: Foreo

Kartáček pro čištění pleti – FOREO LUNA 2

FOREO LUNA 2 představuje novou generaci produktů, která využívá obě dvě strany kartáčku. První stranou se silikonovými štětinkami odstraníme všechny nečistoty pleti, druhá strana kartáčku redukuje navíc i vrásky na čele a jemné vrásky kolem očí a úst. Dochází tak ke zpevnění a zvláčnění pleti. LUNA 2 je k dostání ve 4 variantách pro 4 různé typy pleti – od normální a mastné pleti až po citlivou pokožku.

Je líčení také Vaší vášní a chcete si zachovat čistou pleť? Zkuste do svého rituálu dlouhodobě začlenit tento sonický přístroj, ideálně i po cvičení. Časem si budete moci všimnout menší tvorby pupínků a čistších pórů. Jednoduchost a nenáročnost použití je dalším benefitem, navíc jde o designovou vychytávku, kterou Vám budou závidět i ostatní. Využijte nyní exkluzivní možnost zakoupit kartáček FOREO Luna 2 za jedinečnou cenu v parfumeriích Douglas a dopřejte své pleti maximální péči.

Výběr článků

Načítám