Hlavní obsah

Mějte své energie pod dohledem: Díky chytrým technologiím

Novinky, innogy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

32 636 Kč. Tolik zaplatila průměrná česká domácnost v loňském roce za elektřinu. Je to o 23 % více než v roce 2018. Spotřeba energií neustále stoupá a současně s ní stoupají i částky na vyúčtování. Hlídejte si svou spotřebu elektřiny a plynu díky chytré aplikaci a mějte přehled o tom, kolik a za co utratíte.

Foto: innogy

Mějte své energie pod dohledem: Díky chytrým technologiím

Článek

Víte, kolik elektřiny a plynu spotřebujete?

Máte přehled o tom, kolik energií ročně spotřebujete? Nebo jen platíte zálohy a vyúčtování energií je pro vás vždycky tak trochu překvapení, kdy uhradíte nedoplatek, nebo se naopak radujete z přeplatku?

Spotřebu energií si hlídá jen málokdo, přitom vám jejich přehled dokáže ušetřit peníze. Podle aktuální výše spotřeby totiž můžete upravit nejen výši záloh, ale především něco změnit ve vaší domácnosti.  Jak? Tím, že z domácnosti odstraníte ty největší žrouty energie.

  • Pračka s energetickým štítkem A stojí při ročním provozu 730 Kč
  • Pračka s energetickým štítkem A+++ stojí při ročním provozu jen 400 Kč
  • Kombinovaná lednice třídy A stojí při ročním provozu 1 550 Kč
  • Kombinovaná lednice třídy A+++ vyjde na 800 Kč
  • S výměnnou starých oken za nové ušetříte až 30 % nákladů za teplo
  • LED žárovky spotřebují 7krát méně elektrické energie než běžné žárovky

Aplikace innostvět: Všechny informace přehledně na jednom místě

Doba, kdy vám vyúčtování chodilo pouze písemně, je dávno pryč. S innogy si můžete spotřebu hlídat pohodlně odkudkoliv a kdykoliv.

S aplikací innosvět máte ke své spotřebě přístup 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Díky unikátnímu přehledu spotřeb v křivkách se vyhnete neočekávaným nedoplatkům. Zároveň v aplikaci máte všechny své faktury, které můžete uhradit online. A co dalšího aplikace nabízí

1.    Snadnou změna záloh

1.    Snadnou změna záloh 2.    Přehled o zaplacených fakturách

1.    Snadnou změna záloh 2.    Přehled o zaplacených fakturách 3.    Přehled o historii spotřeby

4.    Snadné kontaktování Innogy

Foto: innogy

Aplikace innostvět: Všechny informace přehledně na jednom místě

Nic vám neunikne, ani změna ceny

Stalo se vám někdy, že váš dodavatel snížil, či zvýšil cenu energií a vám o tom nedal vědět? S aplikací innosvět se vám to nestane. Všechny změny ceny se do aplikace automaticky promítají a vy tak máte vždy aktuální informace. Pokud tedy váš dodavatel elektřiny a plynu sníží cenu, jako to nyní udělala skupina innogy, automaticky se to objeví v cenových odhadech přímo v aplikaci.

Upravte si zálohy díky senzoru spotřeby

Zajímali jste se někdy o čísla na plynoměru? Právě ta zadáváte ručně do aplikace innosvět, aby se vám zpřesnil graf spotřeby. Usnadněte si to a vyzkoušejte senzor spotřeby. Jak funguje?

1.    Online nebo na pobočce si sjednáte smlouvu

1.    Online nebo na pobočce si sjednáte smlouvu 2.    Domluvíte si termín instalace senzoru

1.    Online nebo na pobočce si sjednáte smlouvu 2.    Domluvíte si termín instalace senzoru 3.    Senzor bude zaznamenávat data o denní spotřebě

4.    V aplikaci innosvět můžete sledovat spotřebu i její předpověď

Na základě přehledu o spotřebě si potom můžete upravit výši záloh, které měsíčně platíte. Sledujte stav své spotřeby jen za 60 Kč měsíčně, a hlídejte si tak své finance.

Výběr článků

Načítám