Hlavní obsah

Lídr omega-3 dává produkt vyzkoušet zdarma, tak moc mu věří

Společnost oslavila v loňském roce 15 let na trhu. Letošní rok zahájila 2.500.000. zákazníkem, přitom 2.000.000. zákazníka oslavila teprve před půl rokem. Z toho lehce vypočítáme, že zájem o omega-3 roste raketově, tedy především o ty z Norska. Dováží je lídr českého trhu – společnost NaturaMed.

Foto: Shutterstock

Lídr omega-3 dává produkt vyzkoušet zdarma

Článek

Vyzkoušení zdarma? Proč!? Ve skutečnosti je odpověď na tuhle otázku velmi jednoduchá. Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo hledal partnera na seznamce, možná si posteskl nad svou zkušeností. Proč? Každý se chce dělat lepším, a proto ke své prezentaci vybírá své nejlepší fotografie. Realita pak logicky přináší zklamání.

Je tenhle příběh daleko od tématu? Opravdu? Není náhodou obal produktu to, podle čeho vybíráme? Když vedle sebe do regálu postavíte dva neznámé produkty, možná sáhnete po hezčím obalu. Když potom produkt vyzkoušíte, může rovněž přijít zklamání.

NaturaMed už vyzkoušelo přes 2.500.000 zákazníků. Proto je lídrem v omega-3 v Čechách a na Slovensku. Důvod je jednoduchý – dováží vysoce kvalitní produkty z Norska. A vyzkoušet Vám ho dá na celý měsíc proto, že si je vědom kvality, kterou nabízí.

Trumfy OmegaMarine Forte+

Nyní je na čase se seznámit se samotným produktem OmegaMarine Forte+.

Nyní je na čase se seznámit se samotným produktem OmegaMarine Forte+. •    Trojitý efekt pro zdravé srdce, mozek a oči.

Nyní je na čase se seznámit se samotným produktem OmegaMarine Forte+. •    Trojitý efekt pro zdravé srdce, mozek a oči. •    Obsah omega-3 z norských lososů.

Nyní je na čase se seznámit se samotným produktem OmegaMarine Forte+. •    Trojitý efekt pro zdravé srdce, mozek a oči. •    Obsah omega-3 z norských lososů. •    Nejprodávanější omega-3 v České republice a na Slovensku.

Nyní je na čase se seznámit se samotným produktem OmegaMarine Forte+. •    Trojitý efekt pro zdravé srdce, mozek a oči. •    Obsah omega-3 z norských lososů. •    Nejprodávanější omega-3 v České republice a na Slovensku. •    Ingredience zdokumentované EU a doporučené zdravotnickými úřady.

•    Obohaceno o vitamín D pro podporu imunitního systému.

Měsíc zdarma, ale co potom?

Samozřejmě by Vás nemuselo překvapit, že Vám k měsíčnímu balení zdarma přijde nabídka ročního balení. Je vážně tak divné, když Vám v autosalonu někdo po testovací jízdě nabídne celý vůz? Jistě ne. Nový vůz Vám nabízí, ale nevnucují. Stejně to dělá i NaturaMed. Je přece na Vás, jak se rozhodnete.

A že Vám prodejce na místě nabídne slevu? Jistě. A nikdy to není divné, že? Naopak to potěší. A proč by Vám tedy 50% sleva na roční balení omaga-3 měla způsobit něco jiného než radost?

A že si auto můžete koupit na splátky? Ale to roční OmegaMarine Forte+ můžete taky. Hlavní rozdíl mezi koupí vozu a OmegaMarine Forte+ je samozřejmě v ceně. Měsíčně Vás totiž vyjde na menší částku než voda do ostřikovačů.

Samotná denní dávka omega-3 Vás pak bude stát 6 korun. A ty v kapse najdete určitě pokaždé.

Důležité je vědět, že jestli si po měsíční zkoušce řeknete, že si roční balení neobjednáte, je to stejné, jako když odejdete z autosalónu a jen se rozloučíte. Také za Vámi nikdo nepoběží a nebude na Vás volat, že si to musíte koupit. Vše je bez závazku, to rozhodnutí je pouze na Vás.

Měsíční balení z Norska zdarma

Pokud si tedy chcete dopřát balení zdarma bez závazků, klikněte sem, kde pouze vyplníte  svoji adresu a omega-3 z Norska Vám přijdou rovnou do schránky. Vy zaplatíte pouze 49 korun za poštovné.

Výběr článků

Načítám