Hlavní obsah

Investujte s Equa bank a získejte bonus 500 korun

Online obsluha běžného účtu už je dneska samozřejmostí. Věděli jste ale, že pohodlně z domova můžete i začít investovat? A nepotřebujete k tomu ani žádné investorské zkušenosti. Díky speciální nabídce online investování od Equa bank může zvládnout investovat téměř každý.

Equa bank

Článek

Její jednoduchá aplikace vás celým investičním procesem provede. Nyní navíc můžete získat až do konce října bonus 500 Kč!

Investice do fondů nejsou už jen pro vyvolené. Díky Equa bank může zkusit investovat každý, pro koho je tento produkt přiměřený. On-line investování s Equa bank funguje velmi jednoduše a srozumitelně. Celý proces je postaven na plánování investičních cílů, které banka považuje za základ pro úspěšné investování. Klient si po přihlášení do svého internetového bankovnictví volí z nabídky životních situací, které chce investicí řešit. V nabídce se zobrazují typické cíle, jako je například přilepšení na stáří nebo tvorba finanční rezervy.

Nyní navíc všem, kdo ještě s Equa bank neinvestují a rozhodnou se tak učinit, nabízí banka bonus 500 Kč. Stačí do konce října investovat v rámci pravidelné nebo drobné investice prvních 1 000 Kč nebo investovat jednorázově 10 000 Kč. Bonus jim banka připíše na jejich účet.

Snadný výběr investičních cílů

Pomocí investiční kalkulačky si klient může svůj cíl libovolně upravovat tak, aby nejlépe vystihoval jeho potřeby. Pro snazší nastavení investice má na výběr čtyři přednastavené investiční přístupy, které se liší mírou možného výnosu a rizika. Investovat přitom může do korunových fondů od renomovaných a důvěryhodných správcovských společností. Pro investování si stačí otevřít u Equa bank účet, a to běžný nebo spořicí.

Investice při platbě kartou

Investice při platbě kartou Klienti si také mohou zvolit více investičních cílů s různým nastavením (délka investice, investiční přístup atd.). Mohou také kdykoli změnit nastavenou cílovou hodnotu nebo zadávat jednorázové či pravidelné investice v jednom sledu.

Investice při platbě kartou Klienti si také mohou zvolit více investičních cílů s různým nastavením (délka investice, investiční přístup atd.). Mohou také kdykoli změnit nastavenou cílovou hodnotu nebo zadávat jednorázové či pravidelné investice v jednom sledu. Unikátní je rovněž možnost automatické investice při každé platbě kartou. Klient – pokud chce – si může nastavit, jaké částky (například 10, 20 nebo 50 Kč) chce střádat při každém použití platební karty. Jakmile nastřádaná částka dosáhne 100 korun, jsou peníze v bankou stanovený den investovány. Klient tak nakupuje a současně investuje.

Investice při platbě kartou Klienti si také mohou zvolit více investičních cílů s různým nastavením (délka investice, investiční přístup atd.). Mohou také kdykoli změnit nastavenou cílovou hodnotu nebo zadávat jednorázové či pravidelné investice v jednom sledu. Unikátní je rovněž možnost automatické investice při každé platbě kartou. Klient – pokud chce – si může nastavit, jaké částky (například 10, 20 nebo 50 Kč) chce střádat při každém použití platební karty. Jakmile nastřádaná částka dosáhne 100 korun, jsou peníze v bankou stanovený den investovány. Klient tak nakupuje a současně investuje. „Jsme první z mladých bank, která takový produkt nabízí. Prioritou pro nás je jednoduchost, dostupnost a možnost vše vyřešit on-line. Vše je velmi intuitivní - ukazujeme různá modelová řešení v závislosti na velikosti investice. Všechno je přitom postaveno na jednoduché investiční kalkulačce se zobrazením různých scénářů vývoje investice. Klientům ukazujeme konzervativnější hodnoty očekávaného zhodnocení, abychom přispěli k úspěšnému plnění investičních cílů. Klienty také upozorňujeme například na nesoulad mezi zvažovanou dobou investice a investičním přístupem. To vše jim možnost investování usnadní a přiblíží,“ řekl David Kögler, ředitel investičních produktů Equa bank.

Investice při platbě kartou Klienti si také mohou zvolit více investičních cílů s různým nastavením (délka investice, investiční přístup atd.). Mohou také kdykoli změnit nastavenou cílovou hodnotu nebo zadávat jednorázové či pravidelné investice v jednom sledu. Unikátní je rovněž možnost automatické investice při každé platbě kartou. Klient – pokud chce – si může nastavit, jaké částky (například 10, 20 nebo 50 Kč) chce střádat při každém použití platební karty. Jakmile nastřádaná částka dosáhne 100 korun, jsou peníze v bankou stanovený den investovány. Klient tak nakupuje a současně investuje. „Jsme první z mladých bank, která takový produkt nabízí. Prioritou pro nás je jednoduchost, dostupnost a možnost vše vyřešit on-line. Vše je velmi intuitivní - ukazujeme různá modelová řešení v závislosti na velikosti investice. Všechno je přitom postaveno na jednoduché investiční kalkulačce se zobrazením různých scénářů vývoje investice. Klientům ukazujeme konzervativnější hodnoty očekávaného zhodnocení, abychom přispěli k úspěšnému plnění investičních cílů. Klienty také upozorňujeme například na nesoulad mezi zvažovanou dobou investice a investičním přístupem. To vše jim možnost investování usnadní a přiblíží,“ řekl David Kögler, ředitel investičních produktů Equa bank. Upozorňujeme, že každý investor je povinen přijmout vlastní informované rozhodnutí o vhodnosti investice, protože investiční nástroj nabízený bankou nemusí být vhodný pro všechny investory.

Minulá výkonnost investičních nástrojů nezaručuje výkonnost budoucí. S investičními nástroji a investicemi jsou spojena různá investiční rizika, přičemž hodnota investice může stoupat i klesat a není zaručena návratnost původní investované částky. U každé investice existuje riziko, že klient nedosáhne očekávaného výnosu nebo ztratí část nebo dokonce celou investovanou částku.

Více na www.equabank.cz nebo zde.

Výběr článků

Načítám