Hlavní obsah

I pěkný dárek může zkazit Vánoce. Na vině můžou být neúplné dárky, kterým chybí baterie či SIM karty

Novinky, O2 Czech Republic a.s.

Nenechte si zkazit Vánoce nekompletními dárky. Mnohé výrobky potřebují dodatečné vybavení, bez kterých by dárek zkrátka nefungoval. Proto pod stromeček k telefonu či tabletu přibalte i SIM kartu, se kterou můžete být online na cestách i procházkách.

Foto: MNstudio

Obdarujte své blízké kompletním dárkem.

Článek

Dárek pro dceru. Hotovo. Dárek pro manžela, také koupený. Odškrtáváte si seznam věcí, které jste pod stromeček pořídili? Možná jste ale na něco zapomněli. Spousta dárků totiž potřebuje i dodatečné drobnosti, bez kterých zmrzne úsměv na tváři. Baterie nejsou součástí hračky. Další díly dokoupíte na našem e-shopu. A tak dále.

Tento problém se objevuje i v případě dalšího populárního dárku. V dopisech pro Ježíška se u dětí opakuje stále stejné přání. Telefon. Mobil je zkrátka běžným společníkem, kterého potřebují i děti. Když jdou ze školy, můžou zavolat. Když se zdrží na kroužku, dají vědět, že se zpozdí. Telefon tak může ušetřit spoustu problémů a strachu, že se dítko ztratilo.

Jenže i když dcera nebo syn pod stromečkem rozbalí svůj vysněný telefon, nemusí hned fungovat. A proč? Protože SIM karta se k telefonu automaticky nedává. Zklamané děti tak nemohou telefonovat, psát esemesky ani surfovat na internetu mimo wi-fi.

Tak akorát mobilních dat i minut pro volání 

Do této situace vstupuje operátor O2 a jeho předplacená karta GO 3 GB, která je pro děti ideální. Už k tak drahému zařízení nebudete muset zbytečně utrácet a děti nebudou trávit čas jen online. Za 299 korun je totiž v „SIMce“ ukryto 100 minut volání a 3 GB dat.

Ideální kombinace, která akorát balancuje mezi online a offline světem. S pomocí karty GO 3 GB budete mít vánoční dárek kompletní. A telefon, který díky předplacené kartě rovnou funguje, vykouzlí spokojené Vánoce.

Nevažte se na veřejné wi-fi. Online můžete být i na tabletu 

Stejné pravidlo může bohužel platit i u tabletu. Nejprve velké nadšení z rozbaleného dárku a pak zklamání, protože tablet funguje jen na wi-fi. Žádné živé vysílání ze zasněžené ulice, rychlé odepisování na emaily ani posílání fotek z výletu. S tabletem bez SIM karty se stáváte otrokem veřejné wi-fi.

I na tento zádrhel však operátor O2 nezapomněl a zájemcům nabízí SIM kartu, která je pro tablety jako dělaná. A také se kvůli ní neplácnete přes kapsu. Předplacená karta GO 7 GB stojí 299 korun a nabízí 7 GB dat, která můžete využít třeba na cestách.

Obě karty GO 3 GB i Go 7 GB jsou předplacené na měsíc a každý následující je třeba kredit tarifu obnovit. I to jde však zařídit bez starostí, protože díky možnosti nastavit automatickou platbu z platební karty se „SIMky“ samy obnovují. Toto automatické dobití je možné jednoduše upravit v aplikaci Moje O2 a kredit se bude doplňovat tak, jak jen budete potřebovat. Kupte si předplacené SIM karty už nyní a užijte si Štědrý den naplno.

Výběr článků

Načítám